brown adlı üyeden alıntı

Önce bir borun kullanım alanlarına bakalım;

Cam sanayii
Cam elyafı
Optik Cam Elyafı
Seramik Sanayii
Temizleme ve Beyazlatma Sanayii
Yanmayı Önleyici (Geciktirici) Maddeler
Metalurji

Gibi bizi zengin edemeyecek alanlar. Savunma sanayii, nükleer teknoloj, yakıt depolama ve yakıt olarak kullanımı gibi bazı etkili olabileceği kısımlar da var.

Roketlerin dış kabuğundan sert olması dolayısıyla kullanılıyor. Bence bu iş için adamların elindeki 30%'luk rezerv yeter de artar bile.

Yakıt olarak kullanımı ABD tarafından zaten yapılıyormuş. Ancak siz atlamadan söylemek istiyorum, Dünya üzerindeki bor yataklarının çoğunluğu bizde olabilir ancak bor dünya üzerinde genel olarak az bulunan bir element. Bu sebeple yakıt olarak kullanılması pek de düşünülen bir şey değil. Zaten Türkiye dünyanın en büyük bor üreticisi daha neyi çıkarmaktan bahsediyorsunuz siz ? Bu element bir işe yarıyor olsa zaten çoktan gelip biri almıştı.



İste bu zihniyet hosuma gitmeyen. Hep gavurlarin yaptigi hazir seyleri taklit etmek zorundamiyiz ? Bizim de dahi ismini verdigimiz insanlarimiz var, bilim adamlarimiz var, heleki elimizdeki bu ninetten faydalanmak ve bor uzerinde calisan bir cok insan var. Dusunceniz yanlis.

Ek Olarak:

AtaturkunAskeri adlı üyeden alıntı

Ben her zaman böyleydim ve kimsede karakterimi değiştiremez hata gördüm mü uyarıyı geçerim


Karakter degil sendeki, yazdiklarindan bunu anliyorum. Forumdaki insanlara bu sekilde yaklasamazsin. Artik cevap atmiycam benim mesajimi alintilamayin lutfen.