İste bu zihniyet hosuma gitmeyen. Hep gavurlarin yaptigi hazir seyleri taklit etmek zorundamiyiz ? Bizim de dahi ismini verdigimiz insanlarimiz var, bilim adamlarimiz var, heleki elimizdeki bu ninetten faydalanmak ve bor uzerinde calisan bir cok insan var. Dusunceniz yanlis.
Ek Olarak:
Karakter degil sendeki, yazdiklarindan bunu anliyorum. Forumdaki insanlara bu sekilde yaklasamazsin. Artik cevap atmiycam benim mesajimi alintilamayin lutfen.
Ek Olarak:
Karakter degil sendeki, yazdiklarindan bunu anliyorum. Forumdaki insanlara bu sekilde yaklasamazsin. Artik cevap atmiycam benim mesajimi alintilamayin lutfen.
Hocam yanlış olan sizinkisi, bir de zihniyet demişsiniz. Bor üzerine çalışılıyor da bir elementin yapabilecekleri, özellikleri, potansiteli bellidir. Bor'dan yakıt da yapılmış cam sanayiinde de kullanılmış tarımda da kullanışmış kullanılmaya da devam ediliyor. Zaten yararlanılabilecek her alanda yararlanılıyor. Bu kadar, potansiyeli bu, fazlası yok. Sizin dediğiniz gibi çok çok büyük bir alanda kullanılabilir bile olsa söylediğim gibi dünya üzerinde fazla bulunan bir element değil. Siz borla ne yapılabileceğini düşünüyorsunuz ? Yahu bu bor denen şey Allah'ın bizi kurtarmak için gönderdiği yüce bir element değil ya, bor da periyodik cetveldeki 118 elementten bir tanesi. Siz ar-ge yatırımı yapmayıp, teknolojiye yatırım yapmayıp, sanayiinizi geliştiremeyip bordan medet umamazsınız.