Hocam aynı yöntemi uyguluyorum ben de hemen onay eyvallah blooger dışında ki diğer platformlarla ilgili 2 gündür sıkıntı yaşıyorum yt ve blooger sayesinde onayladığım adsense yi wp de kullanmaya kalkınca bir garip hatalar silsilesi alıyorum.
Yok site onaylanma aşamasında yok bilmem ne ve bu sadece 2 gündür böyle. Ben de diğer şirketlere yöneldim şu an yillix çok iyi gibi geliyor bana ama tabiki bir adsense değil :D Acaba sizde var mı böyle bir sorun yoksa diğer cms ya da alternatif sistemlerde de direk çalışıyor mu ?
Ek Olarak: Ben son güncellemeye bağladım ama büyük ihtimal ben de bir sorun var anlamadım gitti ? Konulara etiketlerseniz çok memnun kalırım. Teşekkürler.
Yok site onaylanma aşamasında yok bilmem ne ve bu sadece 2 gündür böyle. Ben de diğer şirketlere yöneldim şu an yillix çok iyi gibi geliyor bana ama tabiki bir adsense değil :D Acaba sizde var mı böyle bir sorun yoksa diğer cms ya da alternatif sistemlerde de direk çalışıyor mu ?
Ek Olarak: Ben son güncellemeye bağladım ama büyük ihtimal ben de bir sorun var anlamadım gitti ? Konulara etiketlerseniz çok memnun kalırım. Teşekkürler.
Hocam bence wp ile uğraşmayın en iyisi blogger. Ek olarak etiket için notumu aldım.
1 yıl önce şans eseri yaptığım taktik gerçektende işe yaramıştı
:rolleyes:
Adsense'e Türkçe giriş yapıp tekrar ekran görüntüsü atar mısınız?
Onaylanmış youtube hesabım vardı onla bloggerden adsense basvur dedim basvuru yaptım sonra adsenseye gecip
Hemen yeni sürüme geçin! yerine .com yönlendirilmiş bir domain girdim dogrumudur ?
Böylemi basvuru yapacaktık ?
Hemen yeni sürüme geçin! yerine .com yönlendirilmiş bir domain girdim dogrumudur ?
Böylemi basvuru yapacaktık ?
Hocam yeni sürüme geçip direk onay alıyorsunuz.
Burak kardeşim ellerin Dert Görmesin. ben Assense kullanmıyorum ama, çoğu insanın Başı Dertdeydi , saol
Teşekkürler :)
Hocam siteme adsense onayı 1 dakika da aldım lakin reklamları koydum 5 gündür onay bekliyorum reklamların onaylanmasını ne yapmam gerekiyor.
An itibari ile onay almanız gerek. Atlamış olduğunuz bir şey olabilir.