vetfak adlı üyeden alıntı

hocam rss baktımda sorun bulunmuyor mansetın duzensız renklerde oldugunu soylednız haklısınız photosjoptan pek anlamıyorum acemıyım . kunye kısmına gelırsek aynı kunye sahıp sıteler newse kayıtları yapılmıs . temada kaymalar var demısınız resım atarak gosterebılırmısınız. kopya ıcerık demıssınızz sadece gundem kategorılerındekıler oyle haber sıtelerınde ne kadar ozgunlesebılır kı hepsı ajansatan alınma haber ve bır tarafı ıle cok oynayamıyorsun yalan ve yanlıs habere gırer rısklı olur sıvas ıle ılgılı kategorılerde baslıklar spotlar resımler ozgun gırılmıstır dah transparan logo demısınız nasıl bırsey olur acaba


News başvurusu için en azından birkaç aylık bir süreç belirleyip, içerikleri 100 kelime de olsa kendiniz yazmalısınız. Gündüz ve gece editörleri seçip, içerikleri bunlara göre periyodik dağıtmalısınız. Siz başvururken Google'a; ben haber sitesiyim, bununla da kalayıp Google News'e kabul edilmesi gereken potansiyelde ve kalitedeyim diyorsunuz. Haber sitesi diğer kategorilere benzemez. Hem vaktiniz hem de sermayenizin bol olması gereken bir alan.
Şu an Google News'te olan sitelerin çoğu başvuru sürecinden sonra News politikalarına aykırı birçok şey barındırıyor ama bunu kabul sürecinden sonra yapıyorlar. Siz önce kabul edilmek için gerekli nitelikleri sağlayın, sonra isterseniz künye de yazmayın, yazar da eklemeyin.
Bot da kullansanız, kendiniz de kopyalasanız içeriklerin belli bölümlerini değiştirmelisiniz. Bu o içeriği özgün yapmaz, yine kopyadır fakat ziyaretçinin aramada sizi tercih etmesi için de bir imkan sunar. Sizin şu anki süreçte zaten kopya içerik lüksünüz yokken üstüne başlıkları bile aynı almışsınız.
Photoshop işine gelirsek de, bir haber sitesinin en önemli kısı manşet alanıdır. Haber çeşitlerine göre şablonlar belirlersiniz, o şablonları da benzer haberlerde kullanırsınız. Manşet, son dakika, flaş spotları hazırlamanız gerekir. Logonuzu betimleyecek ekstra bir görsel seçebilirsiniz ya da o logoyu özel haberlerde resmin arkasına filigram olarak eklersiniz. Bunun için de Photoshop bilen birini bulmanız lazım.
Böyle merdivenaltı tabir edilebilecek şekilde birkaç kişiyle bir domain satın alıp da News'e başvurmanızın zaten mantığı yok. Şimdi önünüzde ikinci başvuru için 60 gün var. Ya sıfırdan yazdıklarım şeklinde tekrardan sitenizi düzenleyeceksiniz ya da yarın buralarda zararına siteyi şu haliyle satışa çıkartacaksınız. O zaman da zaten red yemiş olduğu için çok cüzi rakamlara elden çıkabilecek.