NK1864 adlı üyeden alıntı

Bundan birkaç sene önce 2.500 TL verip MSI Gaming kategorisinden bir laptop alıştım. Aslında oyun amaçlı almadım. Oyunları konsoldan oynuyorum. Performans makinası olmasından ötürü bazı kurgu, photoshop ve editöryal işlerim için kullanacaktım. 1080p Full HD ekran oluşu da cazip geldi. Laptop'u kullanmaya başladıktan sonra sürekli ısınma sorunu yaşadım. Driver güncelleme vs. değil. Basit ve minimum sistem gereksinimlerinde bile makina ısınıyordu. Sonra sattım.

Şu an yeni çıkan makinaları nasıldır bilmiyorum. Ben o dönem için keşke biraz daha bekleyip Monster deneseydim ya da MAC alsaydım diyorum şimdi.

Tavsiyem; almaya karar verdiğiniz modeli bir teknoloji markette deneyip öyle alın. Çevrenizde kullananlar varsa onlarınkini kurcalayın. Teknoloji sitelerindeki yorumlarda çoğu kişi o makinaları görmeden sadece üretici firmanın verdiği özelliklere güvenerek yorum yapıyor ya da ücretli olarak firmalar olumlu yorum yazdırtıyor. Neticede para kolay kazanılıyor. Dikkatli olmakta fayda var.


elimde şuan iki msi ürünü var biri 7 bin diğeri 10 bin tl , birisi 4 yıllk diğerini ben kullanmıyorum 2 yıllık hiç bir şekilde ısınma problemi yok, sizin aldığınız üründe problem vardır , eğer tek fanlı olup düşük özellikleri varsa , ince kasa ise elbetteki ısınır, turbo fan özelliği her eski model gaming serisinde yok ki büyük ihtimalle serisi düşük yeni gaming te cooling sistem 3 var ek 2 adet 8 bin devirle çalışan fanlar var ek olarak yeni gaming serisinin en iyilerini 2000 $ 4000 $ kadar alabiliyorsunuz , ülkemizde bu verdiğiniz paraya düşük ürünleri satın alıyoruz ,aldığınız modeli paylaşırsanız hep beraber neden olduğunu görebiliriz