lostyazilim

VmWare Hakkında

6 Mesajlar 895 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Arkadaşlar Vmware Workstation kurdum laptopa. Aynı zamanda başka bir monitör daha bağladım laptopa ve birde farklı klavye mouse taktım. Vmware yi çalıştırdım işletim sistemini de kurdum.

Sorum şu: Laptoptan ekran ayarlarından ekranı genişlettim laptopa taktığım monitörde görünüyor şuanda. Tek sorunum, taktığım klavye ve mousenin Vmware de çalışmasını istiyorum. Yani laptopa taktığım monitörü başka bir bilgisayarmış gibi farklı işlemler yapmak için kullanmak istiyorum.

Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.....

wmaraci
reklam

berkakalinn berkakalinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)
tam olarak anlamayamadım fakat, diz üstü bilgisayarınıza mouse ve klavye bağlayarak monitörden vmware üzerinden yönetebilirsiniz.

• Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)

berkakalinn adlı üyeden alıntı

tam olarak anlamayamadım fakat, diz üstü bilgisayarınıza mouse ve klavye bağlayarak monitörden vmware üzerinden yönetebilirsiniz.

Evet hocam sorunum bu. Monitör bağladım dizüstü bilgisayarıma. Klavye ve Mouse da bağladım. Laptopa bağladığım monitörü genişlet seçeneğini seçtim dizüstünden. Ancak Vmware çalıştırdığımda görüntüler farklı oluyor güzel ama klavye ve mouse işlemiyor. Sağ alttaki simgelerden klavyenin üstüne gelip Bağlan dediğimde was unsuccesfull yazıyor.

muhammetdemirel muhammetdemirel Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 302
  • Beğeniler 109 / 73
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam siz laptop u masaüstü kasası gibi mi kullanacaksınız ayrıca bende bir zamanlar öyle kullanmıştım ve bende klavye + mouse otomatik algılamıştı kurulumda sanırım ayar sıfırlanmış olabilir ya da klavye veya mouse yazılımı destekle miyordur kurduğunuz işletim sistemini
UNKEF

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)

muhammetdemirel adlı üyeden alıntı

Hocam siz laptop u masaüstü kasası gibi mi kullanacaksınız ayrıca bende bir zamanlar öyle kullanmıştım ve bende klavye + mouse otomatik algılamıştı kurulumda sanırım ayar sıfırlanmış olabilir ya da klavye veya mouse yazılımı destekle miyordur kurduğunuz işletim sistemini

Evet hocam aynen dediğiniz gibi. Laptop a mönitör, klavye ve mouse bağladım. Vmware yede işletim sistemi kurdum. Tek sorunum, laptopa taktığım klavye ve mouse, yine laptopta iş görüyor. Vmware deki işletim sisteminde ayrı bir şekilde çalıştıramadım.

muhammetdemirel muhammetdemirel Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 302
  • Beğeniler 109 / 73
  • Ticaret 0, (%0)
Kurduğunuz işletim sistemi nedir ? ve kurulum sırasında ayar yaptıysanız silmiş olabilirsiniz.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al