Raphael adlı üyeden alıntı

İmleme de insanların + vereceğini sanmam insanlar link kasmak için giriyor genelde :D
Ama tutulsun istiyorsan şöyle yapabilirsin imleme yerine tanıtım yazıları açarsın tanıtım yazısı yollamak isteyen en az 5 yazıya yorum yapmasını istersin böyle daha iyi olur bence.

Zaten öyle bir şey olacak :) Hani biz iyi tarafından bakıyoruz ya :) Normal WordPress çok kişinin de bildiği bir tema. Tanıtım yazısı scripti olarak değiştireyim o zaman onu tanıtım olarak kullanayım :) Wp-Login girişi olacak herkes abone olarak üye olabilecek. Özgün olmayan yazıları kabul etsemmi etmesemmi diye de düşünür oldum. Çünkü kopyala yapıştır bana göre değil, herkes de özgün yazamıyor ne yapcam bilmiyorum :D

Ek Olarak:

VeniVeciVokke adlı üyeden alıntı

backlink.seomakale.com < Backlink listeleri dağıtılabilir...

analiz.seomakale.com < siteleri analiz eden siteler tanıtılabilir (bkz: backlink sorgulama siteleri, site analizi yapan siteler, google sıralama bulan siteler vs.)

tema.seomakale.com < wordpress tanıtım ve indirme sitesi. (Tema)

Gayet güzel ve değişik bir yaklaşım tuttum... Ama bu konuları çok düşündüm ve sıcak bakmadım. Backlink kasma kavramını anlatacağım. Analiz olabilir, analiz için araçlar geliştirmeye çalışabilir, link verebilirim. tema kesinlikle olmaz benim için :) Ana sayfada güzel bir tanıtım yaparım onlara :)

Teşekkür ederim...