sanalzade adlı üyeden alıntı
04 Şubat Yorumlar atılmıştır.
Arkadaşlar bir eleştiride bulunmak istiyorum ;
Bazı arkadaşlarımız yorum alanlarında isim kısmına popüler anahtar kelimeler girmekteler. Lütfen popüler anahtar kelime ismi ile yorum atmayın. İsminizi yazın.. tutupta blog, güncel blog vb. gibi anahtar kelimeleri lütfen isim hanesine yazmayın..
2. bir konuda bazı arkadaşlarımız yorum alanlarındaki site kısmını kaldırmışlar. Site kısmının kaldırılması yorum atmam için beni cezvetmiyor.. Neticede nofollow oldugu için size bir zararı yok neden url kısmını kaldırdınız ? bunu anlamış değilim.. Url si olmayan bir yorum alanına yorum atmam bana ne fayda sağliyacaktir ki ?
Her ne kadar biz yorumlarımızı bloglarımızdaki yazılarımı güncel olarak tutmak için yazmış olsakda URL kısmının cezvetmesi sebebi ile yorum atmaktayız.
Bu konuda düşüncelerinizi bekliyorum, lütfen kimse yanliş anlamasın
Yorumlarda düzenleme yapma tercihi sizin, ama karşılıklı faydalanma ilkesine aykırı şekilde değişiklikler yaparsanız gruptan çıkarılırsınız. Size karşı söylemiyorum bunu, mesela bir başkasının yorumunu onaylayıp sonradan URL, isim, yorum içeriği değişikliklerinde şikayet edilirseniz çıkarılırsınız gruptan.
Yorumu onaylamadan önce, yorum yapanın en azından blog anasayfa adresi sabit kalmak şartı ile URL'lerde de düzenleme yapabilirsiniz.Bir de o yorum formlarında URL kısmını kaldıran 1-2 kişi vardı, benim de dikkatimi çekmişti, hatırlattığın iyi oldu. Bu aralar yoğun günler geçiriyorum ve kafam dağınık, unutmuşum.. Aşağıdaki blog sahipleri gerekli düzenlemeleri yaparlarsa sevinirim.
[*]androidsistem.net
[*]aktifblogum.com
[*]ozgurden.com