Açık konuşayım mı :) 40 yıl düşünsem böyle bir şey aklıma gelmezdi :) İşte bu tür soruları kamuya bu yüzden açıyorum :)
soru-cevap için dediğini tam anlamadım... O zaman ben temaları toparlayıp düzenleyip ücretsiz olarak dağıtayım. Belki hayır duası alırım :D :D
Soru cevap sistemini nasıl kullanabiliriz onun hakkında da yorum alırsam iyi olur :) Herkes yorum yapabilecek bu sistemde yorum sıkıntısı olmayacak. İnsanlar cevap yazacak ve bir kişi doğru bulur ve beğenirse ona +1 puan verebilecek :)
soru-cevap için dediğini tam anlamadım... O zaman ben temaları toparlayıp düzenleyip ücretsiz olarak dağıtayım. Belki hayır duası alırım :D :D
Soru cevap sistemini nasıl kullanabiliriz onun hakkında da yorum alırsam iyi olur :) Herkes yorum yapabilecek bu sistemde yorum sıkıntısı olmayacak. İnsanlar cevap yazacak ve bir kişi doğru bulur ve beğenirse ona +1 puan verebilecek :)
Anlatmaya çalıştığım misal ben x şahsıyım seocu diye geçiniyorum bir algoritmayı çözemedim, direk senin siteye damlar senden bilgiyi alır kendi bilgimmiş gibi kullanırım :) Veya ben algoritma ile ilgili bu foruma ve diğer forumlara konu açtım 50 kişi cevapladı sonra yine geldim laf olsun diye sana sordum :)
Senin düşüncene gelirsek kim ne yapacak hocam puanı :) Zaten cevaplayanın seodan anlaması gerek, e bir seocu ne diye senin siteye çalışsın ? :) Site senin, bence senin cevaplaman daha mantıklı veya yazarlarının.