ErdemDnmz adlı üyeden alıntı

Hocam helal olsun size bana daha 4.cü gündeyiz 3 mbps düştü. :D 50 GB kota var 25 mbps net 3mbps düşerse heral de evdekiler beni çiğner. :D

Forum yönetmek kolay iş sanılıyor ama kolay bir iş de değil dosyasıyla resimleriyle ... .

AKK kaldırılırsa iyi olur ve desteklenilir ama Türkiye de olmayacağı için ümitlenmek boşuna.

Hocam vallaha büyük bir hayal oda. Bakınız wmaracının blogun da Nasa Güneşin 4K videosunu yayınladı diye başlık atılmış. Bende şöyle yazdım yorum olarak; Valla 1 sn izliyorum 1 dk bekliyorum 30 dklık video oldu sana 3 saat. Vay arkadaş. Millet güneşin 4k videosunu çekiyor. Bizde o videoyu izleyecek net alt yapısı yok yahu.

yazdım :) Millet teknoloji alanın da geliştikçe biz yerimizde sayıyoruz. Önce işe milletimizden başlanmalı Türk *******un hiç bir suçu yok. Senin benim gibi insanlar ister tabi güzel bir alt yapıyı da. Sokaktaki adam bir tek Facebook a giriyor ona AKK olsa ne olmasa ne :) Türk ******* yeni bir alt yapı kursa net fiyatları artacak millette neden arttığını anlamayıp bunlar iyice b*ka sardı diyip geçiştirecek. Tabi biz mutlu oluruz da millet anlamaz ne olduğunu :)