-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Body & Fitness Personal Traine
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, 200k organik instagram hesabımız üzerinden butik şeklinde ürün satışı yapmayı düşünüyoruz canon 700 de makinamız ışık sistemimiz ve beyaz - yeşil perdemiz var. Örnek olarak bir aralar iphone şeklinde zippolar piyasadaydı bunun gibi ürünleri uyguna alabiliceğim neresi var ? nasıl getittirebilirim işin içine daha önce girmiş ehli insanlardan yorum bekliyorum Sevgilerle.:cool:
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer/Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Öncelikle daha önce denemiş biri olarak çinden toplu mal getirmeyi düşünmeyin 2 ay sürer neredeyse. Bir de gümrükte sıkıntı yaşama ihtimaliniz var. Tanıdığın bir Tobacco mevcut ise onlarla konuşabilirsin. İnternet bayiliği vermiyor zippo ne yazıkki bende zippo işine girecektim. Fakat telefon kılıfıda düşünebilirsiniz. Kargo tüketiciden olmak üzere 9.99 dan satılabilir. Toptancılara erişmekte zor değildir. Kabın şekline göre 9.99 - 19.99 gibi fiyatlarla güzel kar edilebilicek bir piyasadır. Ama unutmayınki rakibiniz çok olacaktır. Şimdidden başarılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Ülkemiz için benzersiz veya ikamesi az olan ve talep görebilecek bir ürün bulmanızı tavsiye verebilirim. Atıyorum radyasyon koruyucu alet gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Tahtakaleden çanta alıp satabilirsin.Orjinale yakın çantalar mevcut.Ptt ilede kapıda ödeme kargolarsın.Çanta başına 10 lira kalsa günde ontane satsan Allah bereket versin.