Kotil adlı üyeden alıntı

Vds islevi olarak fala olaraktanmi para kazanacaz hocam :) ?


Benim değindigim konu aslında şu; Gayret etmeden, çaba sarf etmeden kazanç kapısı arayan arkadaslara bir gerçeği hatirlatma amacındayim. İnsanlar kolay yoldan para kazanmanın derdindeler ama nafile :)

Kendimi örnek vermem gerekirse; Ben 7/24 online'ım ve sadece akıllı telefonumdan işlemlerimi hallediyorum. Makale yazimlarini ücret ile yazdiriyor siteme giriyorum, yani sıra vps de sıkıntılar olduğunda yada kurulum olduğunda çalışmış olduğum kişiler var para karşılığı yaptirabiliyorum. Aylık gelirim 1.500 ile 2.000 tl arası sadece internet üzerine gelen miktar bu. Ne mi yapıyorum bu kadar az yada çok kazanıyorum ?


Adsense gelirim, paypal bozum, hosting satış, tanıtım paketi ve TİCARET ( hesap alım satım ) bunlar bana yetiyor. :) mobil değil de PC üzerinden bu yolda olsaydım 1.500 - 2.000 tl olan miktar belki 4.000 yada 5.000 olabilir.

Benim usengecligim yok, iş ahlaki var, boş durmayı sevmem :) pc başında olsaydım odaklanma noktalarım şunlar olurdu; seo, tanıtım paketi, makale yazımı, paypal bozum, site alım satım, grafik işi, adaense danışmanlık hizmeti, hosting alışverişi hepsini yapabilirdim. İşlemler ağır işlerdi bir süre sonrasında yetiştirmek üzere 2 öğrenci alırdım yanıma ve bir ofis açardım. Gerisi siz düşünün :)