axmet73 adlı üyeden alıntı

Öncelikle hitap şeklinizi düzeltmenizi öneririrm. Benim demek istediğim insan yeteneği olmayan bir işi nasıl yapabilir ? Bişiler yazmayı beceremiyorum. Alternatifler ne onu öğrenmek istiyorum. Elbette ki birşeyler yapmadan kazanç sağlanamaz buna kesinlikle katılıyorum. Ben eğer bir fikir bulabilmiş olsaydım emin olun uygulardım. Makalenizi sabırsızlıkla bekliyorum..



Başkalarını bilemem ama ben kolay yoldan para kazanmayı aramıyorum. Açıkçası parayada çok ihtiyacım yok ama bilgisayarda geçirdiğim zamanı film izleyerek oyun oynayarak öldürmek yerine değerlendirmek istiyorum.

Bize çaba gayret sarf etmekten bahsederken makaleleriniz hazır yazdırıp kendi sitenize eklemenizde ayrı bir çelişki hocam :)

Ek Olarak:

Başka arkadaşa verdiğiniz cevaba ben yanıt vermek istiyorum kendi adıma. Benim sorunumda tam burada başlıyor. Hedefim yok. Para kazanmak sadece bir ödül kendimce. Bir hedef bulabilmek asıl mesele. Hedef bulmakta öyle kolay olmuyor
Örnek veriyorum ben site tasarımda uzmanlaşacağım. Ama ben bunu yapmaktan zevk almadıktan sonra anlamı kalmaz. Tamam para kazandırır genede ama bir işi zevk almadan yaparsanız bu işin sonuçları bir felaket olabilir. Sorduğum soru hatalı olmuşsa eğer burada düzeltmiş olayım. Benim asıl sorunum hedef bulamamam ve burda aradığım bu hedef ne olmalı?


Ayni bebim.verecegim yaniti demissiniz hedefim duzenli gelir ama nasil ulasacagomi bilmiyorum :/

Ek Olarak:

berkakalinn adlı üyeden alıntı

Sizin kendinizde farketmediğiniz asıl problem hedef belirlememek.. Hedefiniz ne ? Çok para kazanmak mı ? Peki bu hedefe ulaşmak için ne yapmanız gerektiğini planladınız mı ?

Kendinize bir hedef belirleyin. Şu süre içersin'de şu yazılım dilini öğreneceğim v.b