Sizi Telefon İle Arayıp Gerekli Düzeltme Ve Belgeleri İsteyeceklerdir.
Hazır böyle bir konu varken gereksiz başlık açmak istemedim.
Benim başvurum yaklaşık 2 ay önce yapılmıştı, sitedeki iletişim sayfasını up etmeyi unutmuşum.
Başvuru sayfasındaki durum:
Yapmış olduğunuz bildirim ile tarafımıza iletilen belgeler arasında eksik yada hatalı bilgi tespit
edilmiştir. Tespit edilen sorun(lar) aşağıda belirtilmiştir. Lütfen mevcut kaydınızı düzenleyip yeniden bildirimde bulununuz.
Açıklama :
Şeklinde.
Gelen mailde ise:
Sayın Yetkili;
5651 sayılı Kanunun Yer Sağlayıcının Yükümlülükleri başlıklı 5 inci maddesi gereğince Yer sağlayıcılık hizmeti vermek isteyenlere Başkanlığa bildirimde bulunma zorunluluğu getirilmiştir. Bu kapsamda Başkanlığımıza yapmış olduğunuz bildirimde aşağıda belirtilen eksiklikler tespit edilmiştir.
İletişim Bilgileri
Yer sağlayıcılığı bildiriminde bulunanların, aşağıda belirtilen tanıtıcı bilgilerini kendilerine ait internet ortamında, (web sayfalarında) kullanıcıların ana sayfadan doğrudan ulaşabileceği şekilde, iletişim başlığı altında, doğru, eksiksiz ve güncel olarak bulundurmakla yükümlüdür.
Gerçek kişi ise;
-Adı ve Soyadı,
-Acık Posta Adresi,
- Elektronik iletişim adresi ve telefon numarası.
Belirtilen eksikleri tamamlayıp, varsa talep edilen belgeleri Başkanlığımıza ulaştırdığınızda ve sistemde istenilen gerekli düzenlemeleri gerçekleştirdiğinizde BİLDİRİMİNİZ onaylanacaktır.
*******ünikasyon İletişim Başkanlığı
Yazıyor. İlgili düzenlemeleri gerçekleştirdim, aradan 1 ay kadar bir zaman geçti. Tekrar kontrol ve onay süreci ne kadar sürer acaba?