karincatasarim adlı üyeden alıntı

Tabi ki para kazanmak amaçları:) Ancak kendi reklamını kendi web sitende de yapmanın yayınlamanın bir kaç yolu var. Google bunun suistimal olduğunu düşünmüyor. Eğer kaliteli gerçek bir reklam yayıncısı yani kazandırıcı iseniz.
Google'nin en çok değer verdiği bu tür özgün platformlardır.

Valla bence olay bu değil, kafam çok karışıyor düşününce, en iyisi bunu kullanan birisinden cevap almak :) İyi birşey olmazsa wmaracı kullanmazdı ))

Ek Olarak:

Dusunceliblog adlı üyeden alıntı

Şimdi aynı konuyu ben açacaktım.. Konuyu takipteyim..

yildizmedia adlı üyeden alıntı

Reklamın üstüne eklenmiş bir taktik gibi görünüyor :)

Tabi ki özel bir Google Adsense reklamı. Reklamı verirken ki tercihlerle gösteri seçimi gelişmiş şekilde ayarlanış o kadar.

sovetski adlı üyeden alıntı

kendi içeriklerini göstermek isteseler küçük bir kodla halledilebilir, para kazanma olayı var burda :)
birde benim bildiğim kadarıyla kendi reklam kodunuzu ( yayıncı iseniz ) kendi sitenizde kullanamazsınız

Tabi ki para kazanmak amaçları:) Ancak kendi reklamını kendi web sitende de yapmanın yayınlamanın bir kaç yolu var. Google bunun suistimal olduğunu düşünmüyor. Eğer kaliteli gerçek bir reklam yayıncısı yani kazandırıcı iseniz.
Google'nin en çok değer verdiği bu tür özgün platformlardır.

sovetski adlı üyeden alıntı

Valla bence olay bu değil, kafam çok karışıyor düşününce, en iyisi bunu kullanan birisinden cevap almak :) İyi birşey olmazsa wmaracı kullanmazdı ))

Arkadaşlar buldum sırrını :) https://wmaraci.com/blog/google-adsense-den-yeni-ozellik-eslestirilen-icerik-matched-content-153.html