emrekirbiz adlı üyeden alıntı

Ram'siz, ekran kartsız denedim tabi ama ses gelmedi hocam.
HDD'den ses gelmekte.
Monitör değiştirmeyi denemedim.

HDD'ye format atmamak istiyorum aslında fotoğraflarım olduğu için, haklısınız. HDD'yi yedekleyip bir şekilde yapacağım.

-Ekrana görüntü gelmemesiyle HDD ' nin hiçbir alakası yok boşuna format atma.
-Normal şartlarda ram, ekran kartı takılı değilse anakart uyarı sesi vermesi gerekiyor, vermiyorsa direk anakart arızalı gibi bir değerlendirme yapamayız belkide anakartta hoparlör bozuktur yada eski anakartların bazılarında hoparlör olmuyor ondan vermiyor olabilir.
-HDD' den dönme sesi geliyorsa güç verildiğinde HDD konrolü yapıldığını gösterir,
-Çalıştığına emin olduğun bir monitör bulup dene öncelikle, eğer yine görüntü vermezse;

Tüm parçaları söküyorsun... :) Uzay montaj dediğimiz montajı yapıyorsun, tüm parçaları söküyorsun iletken olmayan bir zemin üzerinde anakarta bağlıyorsun ve görüntü almaya çalışıyorsun, kasada bir kısa devre var ise bunun önüne geçer, 2 ramin varsa tek tek dene, ikisini birden takma, anakartta ekran çıkışı varsa ordan dene, çalıştığına emin olduğun parçaları alıp denemen gerekiyor, makinaya alıp bakamadığımız için senin sorunun şudur demek zor, görüntü almak için 5 ana element var 1- power sup , 2- anakart 3- işlemci 4- Ram bellek 5- ekran kartı sırasıyla yazdım tuşa bastığında sırasıyla kontrol eder sorun yoksa görüntü alırsın, kolay gelsin.