34numara adlı üyeden alıntı

4227 adet bulunmakta

Ek Olarak: şunu söyleyim geçenlerde sitenin teması lisanslı ve akticasyon şifresi istedi ve site açılmadı bende temayı aldığım arkadaşa yazdım siteye baktı ve ön bellekten dolayı kaynaklanmış dedi ve düzeltti ardından hata olarak daha önce Google indexini kaldırdığım halde 404 hatası veren bir kaç link vardı onları 301 yönlendirmesi yaptım sorun yoktu ardından bu sabah yukarıda bahsettiğim sorun cıktı bende kalıcı bağlantılara baktım kategor temeli ve etiket temeli yazan yerler boştu eskiden buralarda categori ve etiket yazardı onları yazıp tekrar sitemap yolladım ama sorun yine aynı 4200 kusur gönderilen 1200 eklenen eskiden bu rakam hemen hemen kafa kafaya idi

Merhabalar,

kalıcı bağlantıların silinmesi ilginç bir durum. Ancak şu ana kadar farklı olan tek bu ise muhtemelen sorununuz da belirttiğiniz durum kaynaklı diyebiliriz.

Yapmanız gereken ek bir test ise 404 hatası veren google ın raporladığı bir tag/hata-veren-tag yapısı seçin ve aynı tag etitet haliyle google da bulunuyor mu test edin. örneğin site:siteismi.com/etiket/hata-veren-tag örneği gibi google da aratın. Sonuç var mı yoksa yok mu durumu anlayabilirsiniz.

ek bir not ise wordpress cache kullanıyorsanız temizleyin.

Saygılarımızla ...