lostyazilim
tr.link

Visual Studio İle Yaptığım Web Browser'da Komut Hatası

10 Mesajlar 2.514 Okunma
lstbozum
tr.link

kr2834 kr2834 Yama Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** U**
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar başlıktada ifade ettiğim gibi visual studio da gerçekleştirmiş olduğum bu browser 'da komut dizisi hatasını alıyorum çoğu sitede bu sorunu nasıl çöze bilirim ? Kullandığım kod C#

www.genelportal.com
wmaraci
reklam

XnCN XnCN Yazılımcı Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 447
  • Beğeniler 56 / 109
  • Ticaret 1, (%100)
webbrowseradi.scripterrorsuspect = true; yada false dene

ekyildiz ekyildiz Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 447
  • Beğeniler 66 / 83
  • Ticaret 4, (%100)
Hocam sorun hakkında kesin bir şey diyemem ama bir sorum var hangi tarayıcı tabanını kullanıyorsunuz webkit mi gecko mu iexplorer mı? Bi ara bende yapmıştım ama webkitte bazı düzenlemeleri yapamadığım için kaldı öyle :D

Kişisel Blog - http://ekyildiz.co

• Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** U**
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

XnCN adlı üyeden alıntı

webbrowseradi.scripterrorsuspect = true; yada false dene

Dostum ben göremedim nasıl nerde yapıyoruz ?

ekyildiz adlı üyeden alıntı

Hocam sorun hakkında kesin bir şey diyemem ama bir sorum var hangi tarayıcı tabanını kullanıyorsunuz webkit mi gecko mu iexplorer mı? Bi ara bende yapmıştım ama webkitte bazı düzenlemeleri yapamadığım için kaldı öyle :D
Dostum daha yeniyim dediklerinin hiç birini anlayamadım desem :)

www.genelportal.com
wmaraci
wmaraci

XnCN XnCN Yazılımcı Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 447
  • Beğeniler 56 / 109
  • Ticaret 1, (%100)
form load 'a yaz yada webbrowsere 1 kere tıkla sağ taraftaki özellikler panelinden scripterrorsusped özelliğini değiştir.

• Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** U**
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

XnCN adlı üyeden alıntı

form load 'a yaz yada webbrowsere 1 kere tıkla sağ taraftaki özellikler panelinden scripterrorsusped özelliğini değiştir.

Teşekkürler oldu / yalnız birşey sorucam bu google ve yandex aynı kodlamarı kullanıyormuş ben bunları nasıl kendime geçiririm ? öle birşey varmı yada ?

www.genelportal.com

• Üyelik 17.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 447
  • Beğeniler 66 / 83
  • Ticaret 4, (%100)

kr2834 adlı üyeden alıntı

Teşekkürler oldu / yalnız birşey sorucam bu google ve yandex aynı kodlamarı kullanıyormuş ben bunları nasıl kendime geçiririm ? öle birşey varmı yada ?

hocam o da benim dediğim olaya geliyor tarayıcı motorları vardır webkit, gecko, ie ve en son bildiğim blink şeklinde. webkit chrome ve safarinin tarayıcı motorudur. Gerçi chrome artık blinke geçti ve onu operayla ortak geliştiriyorlar. firefox geckoyu kullanır. eğer onlar gibi bir tarayıcı yapmak istiyorsan daha doğrusu onların kodlamaları üzerinde oynamak istiyorsan c++ bilmen lazım bir ara bende uğraşmıştım ama c++ bilmediğim için c#'ta formlar üzerinden webkiti entegre yaptım ondan ne geçmişi ekleyebildim ne de sık kullanılanları webkit o konuda beni biraz zorlamıştı.

• Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** U**
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

hocam o da benim dediğim olaya geliyor tarayıcı motorları vardır webkit, gecko, ie ve en son bildiğim blink şeklinde. webkit chrome ve safarinin tarayıcı motorudur. Gerçi chrome artık blinke geçti ve onu operayla ortak geliştiriyorlar. firefox geckoyu kullanır. eğer onlar gibi bir tarayıcı yapmak istiyorsan daha doğrusu onların kodlamaları üzerinde oynamak istiyorsan c++ bilmen lazım bir ara bende uğraşmıştım ama c++ bilmediğim için c#'ta formlar üzerinden webkiti entegre yaptım ondan ne geçmişi ekleyebildim ne de sık kullanılanları webkit o konuda beni biraz zorlamıştı.

dostum eğer sosyal hesabın varsa özel olarak konuşa bilirmiyiz / ayrıca dostum bende C# kodunu biraz iyi biliyorum ama VB ile yapamazmıyım ? ayrıca en kolay en yakın hangi tarayıcı var ?

www.genelportal.com

• Üyelik 17.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 447
  • Beğeniler 66 / 83
  • Ticaret 4, (%100)

kr2834 adlı üyeden alıntı

dostum eğer sosyal hesabın varsa özel olarak konuşa bilirmiyiz / ayrıca dostum bende C# kodunu biraz iyi biliyorum ama VB ile yapamazmıyım ? ayrıca en kolay en yakın hangi tarayıcı var ?

hocam skype ekleyin isterseniz daha rahat konuşuruz :) skype üzerinde temaceviri olarak ekleyin

• Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** U**
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

hocam skype ekleyin isterseniz daha rahat konuşuruz :) skype üzerinde temaceviri olarak ekleyin

Ekledim dostum

www.genelportal.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al