Hepgel adlı üyeden alıntı

Selamlar Görkem hocam konunuz güncellenmiş olsun ve mesajımda şu olsun dileklerimde ilave etmek istiyorum Görkem kardeşimize iş yaptıracaklar arkasına rahat ça, yaslanıp keyiflerine bakabilirler Güvenilir bir arkadaşımız kardeşimiz dir, çok işimiz oldu kendisi ile ve yardım konusunda da, bana çok yardımı dokundu bu kardeşimizi herkes tanımalı işinide profesyenel ve işinin hakkını veren bir kardeşimiz kendisine burdan da tekrar selam iletiyorum Hayırlı satışların Bol kazançların olsun dilerim Hayırlı Satışlar :)

Bu arkadaşı *** dan bulup bir iş verdim, acil bir iki günde lazım dediğim halde zor durumda kaldığımı bildiği halde 1 haftadır skypedan cevap dahi vermiyor.

Yapamayacaksan yapamıyorum der insan, ben de başkasıyla çalışır böyle zor durumda kalmazdım. Bu forumda zaten aktif değilmiş ama *** dan görenler varsa da bilsinler iş ahlakına sahip iş verilecek bir insan değil Görkem.

Herhangi bir ödeme yapmadım fakat bu arkadaşa güvendiğim için 1 haftadan fazladır evde pc başında mahsur kaldım. Bu benim için ödeyeceğim miktardan çok daha büyük bir zarar.

Alıntı yaptığım arkadaş : Bence birine referans olurken 2 kere düşün.