2 senelik youtube maceram nasıl bitti: 1 hafta da yaptığım sitenin 2 ayda getirdiğini yt iki sene de getirmemişti ve o an youtube defteri kapandı :D
Neyse sorunuza gelecek olursak hiç bir sıkıntısı çıkmaz. Hatta kanal ismiyle aynı isimde sosyal medya hesapları açın. Çektiğiniz videoları orada paylaşın. İlk başta biraz ücretli reklam verebilirsiniz. yapıp video çekin belirli aboneye ulaşınca videoyuyu facebook a atın oradan beğenip paylaşanlar arasında çekiliş yapılacağını ödül vereceğinizi bildirin. Sonra güzel bir çekilişle ödülleri dağıtıp onun da videosunu çekin ve onu da paylaşanlara yeni çekiliş olduğunu söyleyin. Bunu böyle 2-3 ay da bir yapın harika geri dönüşler alırsınız.
İkinci olarak oyunun kurdu olmanız lazım ki kişi izlerken sıkılmasın abone olsun diğer videoları da izlesin. Makine alet edevatlarınız kaliteli olmalı arka plan güzel bir afiş yapın koltuk afilli olsun biraz.
Video önlerine intro koyun. Aralara güzel eğlenceli videolar atın insanlar sizin samimiyetinizi görsün. Kanal tasarımı kapak profil fotoğrafları kaliteli olsun. Oyun ismine kesinlikle ama kesinlikle ingilizce çevirisini yazın aynı şekilde sosyal medya da paylaşırkende çevirisini yazın. Yabancıların türklerden daha çok beğeni yorum vs. attığını göreceksiniz harika bir getirisi var.
Son olarak kesinlikle özgün olun. Youtube işinde güzel kazanç var ama çok fazla zaman ve sabır isteyen bir iş. Hele ki gamer olacaksanız devasa rakipleriniz var unutmayın.
Benim tecrübelerim bildiklerim bunlar. Skype eklemeden herkes görsün diye buradan yazdım. Sormak istedikleriniz olursa konuya yazabilirsiniz arkadaşlar.