afd adlı üyeden alıntı

Merhabalar;

Sitenizde o ya da bu şekilde reklamları tıklamaya teşvik edici herhangi bir şey bulundurmanız sakıncalı ve reklam hesabınızın yasaklanmasına neden olabilir. Sizde takdir edersiniz ki google internet mecrasında her yazılan yazıyı arşivliyor, tarıyor, listeliyor ve sınıflandırıyor. Adamlar bu şekilde para kazanmakta. Sizin yaptığınız masumane istek google a göre onun ticaretine hile karıştırmak. Bu nedenle size tavsiyem sitenizden bu tip yazmış olduğunuz tüm yazıları çıkartmanız. Diğer türlü adsense hesabınızın banlanacağını rahatlıkla söyleyebilirim.

Ayrıca gelişim odaklı olarak yeni forum sitelerinin üst sıralara gelmeleri, iyi gelir getiren bir kapı olmaları şuanda zor gözükmekte. Sitenizin içeriğini inceledim, kendi kanaatimce size anlatmaya çalışayım;

-Sitenizi daha aktif hale getirebilirsiniz. Sitenizi açtığımda bir kaç içerikten başka birşey göremiyorum. Kullanıcı sayınızı arttırmalısınız.
-Daha önce konunuzla alakalı forumlarda paylaşılmayan özgün dökümanları yayınlamalısınız.
-Ufak tefek promosyonlarla sitenize hit çekebilir, özgün konu paylaşımını arttırıcı işler üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Çıktığınız bu yolda size başarılar diliyorum.

İyi çalışmalar...

Düşünceleriniz ve önerileriniz için çok teşekkür ediyorum hocam mutalaka dikkate alacağım.