-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
sağol :) ama yinede zor ooluyor herneyse şimdilik denemerim sağol
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Ben weblebi temasının pembe klasöründeki resimleri siyahlarıyla değiştirdim ve blogumda pembe ayarlarını kullanıyorum.Fakat üst ve alttaki menü çubuğunda (Anasayfa ve açtığımız sayfaların yazdığı çubuklar) yazıların üstüne gelince pembe olarak değişiyor bunu ben nasıl değiştirebilirim.Siyahın üstünde okunmuyor :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Temanın sağ bölümünde bulunan E-posta aboneliği, Facebook, Twitter, RSS ve kategoriler, sayfalar gibi şeyleri nasıl kaldırabilirim ?
Bunları kaldırınca yerine yine buna benzer olarak ayrı ayrı "Sponsor, Bilgi Alanı, Reklam Alanı vs. gibi ayrı şekilde 5-6 tane başlık oluşturup içerik (resim) eklemek istiyorum
Ayrıca çok güzel bir tema yapmışsınız aynı zamanda her soruya da yanıt veriyorsunuz teşekkürler :)))
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam ben bu temada Kategori ksmını nasıl en üste alabilirim. selam yazan bölümü nasıl kökten kaldırabilirim. eposta aboneligini nasıl en alta alabilirim. Son olarak Facebook twitter Friedn feed Rss simgelerini nasıl kaldırbilirim. Yani bunlar mümkünmü
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Sağol Yaptım Şimdide Banner Görünmüyo O Nasıl Olacak. bi yardım etseniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çok başarılı kaliteli bir tema, ellerinize sağlık, artık heryerde görmek mümkün oldu zaten.