LiveOrDie
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar twitter bi hesap alacaktım bi salaklık yaptım önce parayı yolladım neyse bu adam bana hesabı yollamadı 2 ay geçti hep geçiştirdi beni paramı istiyprum dedim şikayet edeceğim diyince korktu ama 2 aydır bekletiyor telefon numarası falan var ama açmıyor başka arkadaşlarımın whatsappından yazıp konuşabiliyorum ancak yaşım 18 değil 17 bu yüzden şikayetçi olabilir miyim bilmiyorum yada şikayetçi olmadan nasıl alabilirim , 100 tl para yolladım yardımcı olabilecek biri yok mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Kanıtların dökümanlarını aldıktan sonra internet üzerinden dilekçe indirin. Dilekçe üzerinde gerekli düzenlemeleri yapıp karakola gidin kapının önünde elinizdeki şikayet dilekçesi ile fotoğraf çekip dolandıran kişiye mesaj atın. Maksimum 3 gün içersin'de köpek gibi yalvararak size parayı verecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
berkakalinn adlı üyeden alıntı
Kanıtların dökümanlarını aldıktan sonra internet üzerinden dilekçe indirin. Dilekçe üzerinde gerekli düzenlemeleri yapıp karakola gidin kapının önünde elinizdeki şikayet dilekçesi ile fotoğraf çekip dolandıran kişiye mesaj atın. Maksimum 3 gün içersin'de köpek gibi yalvararak size parayı verecektir.
Harbi güzel yöntemmiş. :)
İşi biliyosunuz hocam.
Allah hep güzel insanlar çıkarsın karşımıza.