lostyazilim
tr.link

Dolandırıldım Yardım Edin :/

4 Mesajlar 705 Okunma
lstbozum
tr.link

LiveOrDie LiveOrDie Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 216
  • Beğeniler 3 / 10
  • Ticaret 7, (%100)
Arkadaşlar twitter bi hesap alacaktım bi salaklık yaptım önce parayı yolladım neyse bu adam bana hesabı yollamadı 2 ay geçti hep geçiştirdi beni paramı istiyprum dedim şikayet edeceğim diyince korktu ama 2 aydır bekletiyor telefon numarası falan var ama açmıyor başka arkadaşlarımın whatsappından yazıp konuşabiliyorum ancak yaşım 18 değil 17 bu yüzden şikayetçi olabilir miyim bilmiyorum yada şikayetçi olmadan nasıl alabilirim , 100 tl para yolladım yardımcı olabilecek biri yok mu ?

wmaraci
reklam

berkakalinn berkakalinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)
Kanıtların dökümanlarını aldıktan sonra internet üzerinden dilekçe indirin. Dilekçe üzerinde gerekli düzenlemeleri yapıp karakola gidin kapının önünde elinizdeki şikayet dilekçesi ile fotoğraf çekip dolandıran kişiye mesaj atın. Maksimum 3 gün içersin'de köpek gibi yalvararak size parayı verecektir.

omerenes omerenes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 93 / 127
  • Ticaret 9, (%100)

berkakalinn adlı üyeden alıntı

Kanıtların dökümanlarını aldıktan sonra internet üzerinden dilekçe indirin. Dilekçe üzerinde gerekli düzenlemeleri yapıp karakola gidin kapının önünde elinizdeki şikayet dilekçesi ile fotoğraf çekip dolandıran kişiye mesaj atın. Maksimum 3 gün içersin'de köpek gibi yalvararak size parayı verecektir.

Harbi güzel yöntemmiş. :)
İşi biliyosunuz hocam.

Allah hep güzel insanlar çıkarsın karşımıza.

LiveOrDie LiveOrDie Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 216
  • Beğeniler 3 / 10
  • Ticaret 7, (%100)

berkakalinn adlı üyeden alıntı

hocam dilekçe bulamadım ki o şekilde ayrıca benim bildiğim polise değil de savcılığa gitmiyor muyduk?

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al