negiu adlı üyeden alıntı

YO YO ^^ One Piece candır. Güncel takip edince cidden sıkıyor insanı, arc arc izlemek daha iyi gibi ama insan dayanamıyor işte ^^. En azından Naruto Shippuuden gibi fillera boğmuyor insanı. Mangası bitti ama böyle giderse animesi 2 yılda anca biter.

Ben OP animeyi güncel takip etmiyorum. Arc arc takip ediyor(d)um. Eiichiro Oda zaten yeterince uzatıyor mangayı. Her 3 haftada 1 hafta tatil yapıyor adam. Bir de mangayı gereksiz sahnelerle uzatıyor. Bir de bunun üzerine animatörler de o uzun olan sahnelere gereksiz eklemeler yapıp hiçten içine ediyor. Yani senin anlayacağın One Piece "her bölümde" en az 5 dakikalık filler veriyor.

Şu andaki animede oynamakta olan Dressrosa Arc'ı zaten manganın da en sıkıcı arcı oldu. Saçma sapan uzattı mangaka. Sadece (mangada) arcın son bölümü oldukça etkileyiciydi. :) Dediğim gibi One Piece kötü demiyorum mangası favori mangam. Ama animesi cidden berbat. Marineford Arc'ından sonrasını izlemeye gerek yok.

Naruto Shippuuden serisine hiç girmiyorum, berbat zaten. Normal Naruto'dan bahsediyorum ben. Animesinin bitmesine de pek bir şey kalmadı. 10-15 bölüm falan kaldı onu da hızlıca halleder animatörler.

Bleach ve Shingeki no Kyojin animesi tekrar başlasa da biraz izlesek. :rolleyes: