guney01 adlı üyeden alıntı

TUTAR MI? :
Arkadaşlar, ben adanada yaşıyorum. Bir haber sitesi açsam (ekonomi ağırlıklı) 5-6 kişi çalıştırsam (maaşlı) ajans üyelikleri alsam, güzel profesyonel bir site yaptırsam. Elemanlar her gün mesai saatlerinde büroda seoya uygun haberler girse, mesela bir kişi kod işinde usta olsa, bir kişi sosyal medya vs... diğerleri makaleler, haberler yazsa. Nasıl olur sizce ? Gibi...

İşinde uzman kişilerle çalışmak için bütçenizin yeterli olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca bahsettiğim gibi rekabet çok fazla tabiki olmaz diye bir şey yok ama şöyle düşünün tv kanalları, gazeteleri olan, reklamlara onbinlerce lira para harcayanlar var bu işin içinde insanlar neden sizi takip etsin, neden sizin haberlerinizi okusun, farkınız ne olacak. Önce bunları bi düşünmek lazım. -Neymiş efendim haber sitesinde çok para varmış, ne yapalım biz de açalım bi tane ajanslara üye oluruz, sosyal medyada paylaşırız, bide google newse üye oldk mu, ayda 1 milyon hit, oh ne güzel gelsin paralar- Yok böyle bi dünya benden söylemesi. Sonra tanıtım yazısı satıp masrafları çıkarmak için forum forum dolaşırsınız.