artizfm adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar bu konuda şöyle bir proje oluşturulabilir WM Aracı için, bu yüzden bu mesajıma Psycho ve admin arkadaşlarıda etiketlemek istiyorum.

Ticaret üzerinde 0 TP ile bir şeyler satmaya çalışan arkadaşlar var, tabi neredeyse çoğu iş önce para sonra iş şeklinde gerçekleşiyor. Bu yüzden bu arkadaşlar bir şey satamıyorlar, satsalar dahi dolandırabiliyorlar, yaşandı bunlar daha önce. Hayatımın %20'si bu forumda geçiyor bu yüzden bunu düzeltmeye yönelik ufak bir projem var.

Satış veya Alış etiketi olmadan E-Ticarete konu açılamasın, satış etiketi ile konu açılabilmesi için TP en az 3 olsun. Böylece bir şey satacak kişilerin ticaret yapması gerekir ve forum ticaret konusunda çığır atlar, hatta ticaretiyle ünlenmiş rakibine yetişir bu konuda. Çünkü ufak tefekte olsa bir şeyler alıp ticaret kazanması gerekecek ve sürekli olarak ticaretin dönmesine sebep olacak bu.

Ayrı olarak bu proje'den forum nasıl kazanç sağlayabilir ? Şimdi bahsedeceğimi eminim ceasar adlı abimiz dahi çok kolay kodlayabilir. Site'de premium alınan üyelikler mutlaka TP'ye +1 ticaret olarak eklensin, sizden alıyorlar ve sizin sitenizde ticaret yapıyorlar sonuçta. Böylece yapmaları gelen o 3 ticaretten birisini sizden pre alarakta sağlayabilirler.

Eğer forum bu bahsettiklerim ile bir yükselme sağlarsa alırım bir yıllık platininizi :D Kazıklamayı ve **************ığı %90 oranında azaltmazsa bulun beni.


Ben yeni üyeyim ticaretimi alarakmı yükselticem hocam ? belki ürün satan biriyim az vicdan yahu :D