LikeSend adlı üyeden alıntı

Bu arkadaşı *** dan bulup bir iş verdim, acil bir iki günde lazım dediğim halde zor durumda kaldığımı bildiği halde 1 haftadır skypedan cevap dahi vermiyor.

Yapamayacaksan yapamıyorum der insan, ben de başkasıyla çalışır böyle zor durumda kalmazdım. Bu forumda zaten aktif değilmiş ama *** dan görenler varsa da bilsinler iş ahlakına sahip iş verilecek bir insan değil Görkem.

Herhangi bir ödeme yapmadım fakat bu arkadaşa güvendiğim için 1 haftadan fazladır evde pc başında mahsur kaldım. Bu benim için ödeyeceğim miktardan çok daha büyük bir zarar.

Alıntı yaptığım arkadaş : Bence birine referans olurken 2 kere düşün.

Selamlar hocam bende uuzn süredir pek girmiyorum forumlara iş güç uğraş doğrultusundan dolayı fakat görkem kardeşimiz iyi biri ve dürüst bir kişliğe sahip halende kendisine güvenim sonsuzdur.

evet forum' a pek girmiyor skype de fakat kendisine ait e mail adresi var fakat skype de bazen açıyor en son görüştüğümüzde işleri boştaydı bende kendisine zor ulaşmıştım aklınızda olsun sonrası bile yani atıyorum en son 1.5 ay evvel belki oldu tam hatırlamıyorum, bot ta editleme yapacaktı ücretsiz yaptığı hatta yapayım sonra gönder dediği bile oldu yani bir sıkıntı varsa bilemem ben halende kendisine güveniyorum ve destekliyorum çünkü bana yaptığı işler çok başarılı ve dürüst bir arkadaştır. ben ulaşırsam kendisine yarın size bildiririm iyi forumlar.