ŞafakÇALIŞKAN adlı üyeden alıntı

süreç basit. gidiyorsun notere ben bir yazı tasdikletmek istiyorum diyorsun zaten hemen hallediliyor. her yazı için bir tasdik yapılıyor. ücreti bilemiyorum şuan

Esasen öğrenmek istediğimde buydu. Her makaleyi tek tek tasdik ettirmek hem oldukça pahalı hemde çetrefilli bir iş olacaktır. Ama şöyle birşey aklıma geldi Hukuki süreç başlatmak adına çalınan makalelerden birtanesi tasdik ettirsem yeterli olacaktır diye düşünüyorum. İlginiz için teşekkür ederim.

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

DMCA sistemi bu konuda oldukça etkili ve pahalı. Ancak Google amca ile ortak çalışıyor resmen, ideal bir çözüm.

Blacksheep adlı üyeden alıntı

Web sitenize DMCA dan üyelik alıp ilk başta sessizce bekliyorsunuz daha sonra DMCA paneline girip elemanın çaldığı konuları görüyorsunuz.Sistem otomatik olarak hırsızlık yapan siteyi Google'a bildiriyor.Çalınan konular Google DMCA ortaklığında arama sonuçlarından siliniyor.Hırsızlığın boyutu gerçekten büyük ise hırsızlığı yapan web sitesi Google üzerinde ceza alıyor ve komple siliniyor.En etkili yol bu iyi çalışmalar dilerim.

negiu adlı üyeden alıntı

Arkadaşın bahsettiği gibi DMCA kullanabilirsiniz. Noter işi zor ve daha masraflı olur diye düşünüyorum.

Sizlerde gösterdiğiniz ilgi ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim belirttiğiniz üzre en etkili çözüm DMCA gibi görünüyor.