hayatımda izlediğim en sıkıcı maçlardan biriydi. Pereiranın yaptığı açıklama felaketi anlatıyor."Türkiyedeki futbol kültürünü anlamadım. pozisyon vermeden kazandık ne istiyorsunuz" diyor. Sen fenerbahçesin evinde bir anadolu takımına pozisyon vermedim diye sevinirsen. Sana sorarlar sen 3 büyüklerden birisin zaten normalde de bu olur derler. Matahmış gibi anlatman milleti küçümsemen senin teknik bilgini ortaya koyuyor. Fenerbahçe maçlarına bakın oynayıpta kazandığı maç var mı? 90 dakikada karabole falan 1 gol bulup kazanmak(!) Fenerbahçeyi nereye kadar götürecek göreceğiz. Bu arada Beşiktaşlıyım.

Diyebilirsiniz Beşiktaş da karambole kazandı. Bizim karşımızda Bursaspor gibi oynayan bir takım vardı. Konyalı olarak Konyasporun oyunu tamamen fiyaskoydu diyorum. Bu maç 365 gün oynansın Konyaspor gol falan atamazdı. 1-2 düzgün organize atak yapsalar golü atacaklar ama Anadolu takımı olunca 3 büyüklerin adı yetiyor oyuna.

3 büyükler arasında en kötü futbolu şuan Fenerbahçe oynuyor. Pereira oldukça oynamaya devam edecek gibi... İnşallah değişmez de biz şampiyon oluruz ;)