-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Google gibi getir yaparak yazıları hemen indexletiyorum. Günde bol miktarda yazı girdiğimden haftalık kotanızı doldurdunuz diyor ve Google gibi getir yapamıyorum. Bir çaresi var mıdır nasıl hemen indexletebilirim, bekleyecek miyim iki üç gün?
MNAKIT
Razer Gold Sat
Platin Üye
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
elektronik ödemeler
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
82, (%99)
Hocam hepsini google gibi getir yapmayın siteniz için zararlı olur sebebi ise google botunu her defasında siz çağırmış olursunuz bir süre sonra google botu sitenizi ziyaret etmemeye başlar nede olsa çağırıyor beni diyerek google gibi getir işlemini oldukça az yapın
Razer Gold ve Diğer işlemler için Yazabilirsiniz. 05443130758
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
hocam google gibi getirde bir sınırlama yok sanırım. Sınırlama olan yer alt linklerle alakalı bir seçenek var onun aylık bir limiti var. Ancak bildiğim kadarıyla diğer google gibi getirin bir kotası yok.
MNAKIT
Razer Gold Sat
Platin Üye
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
elektronik ödemeler
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
82, (%99)
Sebilisim adlı üyeden alıntı
:D bu nasıl bir mantık allah için bir açıklayın yahu... Google periyotlarla kendi botlarını gönderecektir. Bu periyodun kısalması için önce biraz sabredeceksiniz.. Kaliteli içerik girmeye devam edin. İçeriklerinizi 2 saat içinde girmeye çalışın yada günün belirli saatlerinde girmeye çalışın o saatleri asla esnetmeyin ! günde kaç içerik giriyorsanız bir ortalama tutturmanız gerekiyor mesela 10-12 15-17 gibi.. aksi takdirde hüsran ile sonuçlanır çabalarınız. Site linkini verirseniz biraz daha yardımcı olabilirim
Hocam Google Gibi Getir yani ne kadar kullanırsak kullanalım sitemiz için zararı yokmu ? şahsen ben kullandıktan sonra kullanmadığım zamanlar 2-3 gün index bekliyordum bazıları 1 haftayıda buluyordu, kullanmadığım zaman google otomatik sürekli sitemi ziyaret ettiğin için 5 saatte falan index alıyordum ve birkaç kişiye sorduğumda da aynı şekilde Google Gibi Getiri çok kullandığım zaman zararlı olabileceğini söylediler.
Razer Gold ve Diğer işlemler için Yazabilirsiniz. 05443130758
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aylık 500 Sınır olduğunu biliyorum.
3rKaN
Klasik Tüketici
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
657
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Başka bir gmail aç. Siteni o mailde webmaster toolsa ekleyip doğrula o mail üzerinden google gibi getir yap.