Merhabalar,

Konuyu yanlış yere açtıysam affınıza sığınıyorum fakat en mantıklı yer burası gibi göründü. Konuya gelecek olursak.

Ben web sitemde CPMFun reklamları kullanıyordum, hem kazancı iyi olduğundan hemde siteyi çok kasmamasından ötürü fakat yaklaşık 2 haftalık bir süre kullanımdan sonra Google web sitemin indexlerini kaldırdı tamamen sebep olarakda mobil yönlendirme olarak gösterdi kontrol ettim gerçektende mobilden girdiğinde site açılmadan farklı bir siteye gidiyor sonra farkettim ki gittiği site CPMFun reklam firmasına ait reklam sitesi bunu durduramadığımdan reklamları kaldırmak zorunda kaldım tabiki. O süreden bu yana farklı reklam firmaları kullanmaya gayret gösteriyorum lakin maalesef hiçbirinde sonucu CPMFun kadar yeterli değil. Şimdi soracağım şey şudur ben tekrar CPMFun reklamlarını kullansam fakat mobil yönlendirmeyi kapatsam ya da durdursam acaba böyle birşey mümkünmüdür ? Yani reklam kodlarında yönlendirme olsa dahi giren kişiler hiçbir şekilde buna maruz kalmasa ve tabiki Google botlarıda böylelikle hem reklamları kullanabilirim hemde Google indexlerimi engellemez. Lütfen yardım ederseniz benim için çok önemli bir konu. :confused: