-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yönetim panelinden Yan menüde etiketlerin bulunduğu gadget'i düzenle ye gir oradan seçilen etiketleri göster de ister alfabetik istersen normal ayarla kaydet. Diğerine gelirsek bence o problem değil iyi bir şey
Blogger Sorunlarınıza Çözüm Üretilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
FuKaGa adlı üyeden alıntı
hocam anlatmak istediğim o değil
şu bölümdeki yazıda Bilgisayar ve Teknoloji etiketlerinden Teknoloji etiketinin Bilgisayar etiketinin önüne geçmesini istiyorum
Onun pek önemi yok aslında ama önde çıkmasını istediğin etiketi diğerinden sonra yaz ve kaydet
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
FuKaGa adlı üyeden alıntı
malesef olmuyor hocam o öle yapıyorum tekrar otomatik olarak alfabetik sıralamaya geçiyor. Onun önemi şöyle var siteye girerseniz sitede resimlerin üzerindeki etiketleri görürüsünüz ben bu etiketlerin kategori olmasını istiyorum bununda yolu ilk etiket resim üzerindeki o etiket oluyor
site:
www.megainceleme.comEk Olarak:
diğerinde sorun olmazmı hocamben seo açısından sorun olur diye düzeltmek istiyordumyoksa güzel gözüküyor açıkcası
Anladım hocam o halde sadece tek resim üzerinde çıkmasını istediğin etiketi gir sorun çözülmüş olsun.sorun olmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arama motoru için blogger ayarlarından meta tagları etkinleştir yası yazarken girmek istediğin etiketleri girmen için bir bölüm çıkaçak oraya yazman daha faydalı olacak
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Temaya gömülü js dosyalarıyla alakalı olabilir mi? Css den olacağını sanmam.