-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar site Wordpress tabanlıdır. Toplamda 7 adet eklenti kullanmaktayım. Çeşitli düzenlemeler yaptım fakat sitenin çok daha hızlı olmasını istiyorum ve bunun içinde neler yapabilirim yardımınıza ihtiyacım var. Kullandığım eklenti listesi aşağıdadır.
FormCraft Basic
Google AdSense
Google Authorship
Remove query strings from static resources
SyntaxHighlighter Evolved
Use Google Libraries
Yoast SEO
.htaccess dosyası içerisinde sıkıştırma kodları da bulunmakta. Şimdiden ilgi ve öneminiz için teşekkür ediyorum acil dönüş bekliyorum. Siteyi incelemek isteyen arkadaşlar içinde site: teknolojikguru . com
www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Merhaba,
Gzip ve cache eklentileri veya kodları kullanmıyor musunuz?
Ücretsizlerden w3 total cache kullanabilirsiniz. Ücretli ise wp rocket tavsie ederim ben rocket kullanıyorum çok memnunum
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hosting nedir ? %90'ı hosting de bitiyor bu site hızı olayının.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hosting'in çok iyi olduğunu söyleyemem hocam ama hosting dışında benim müdahale edebileceğim düzenleme yapabileceğim hızlandırma çalışması önerebilir misiniz hocam
Ek Olarak:
impjix adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Gzip ve cache eklentileri veya kodları kullanmıyor musunuz?
Ücretsizlerden w3 total cache kullanabilirsiniz. Ücretli ise wp rocket tavsie ederim ben rocket kullanıyorum çok memnunum
Hocam W3 Total aylar önce kurduğumda siteyi çok enteresan bir şekilde yavaşlattığını farkettim. Şuanda Gzip Compression eklentisini kurdum biraz daha iyi gibi gözüküyor. Önerilere açığım gerçekten Gzip etkili oldu, sizce hızı nasıl hocam birde siz ziyaret edin isterseniz bir kullanıcı olarak test etmenizi rica ediyorum
Ek Olarak:
Hocam siz peki CDN kullanıyor musunuz kendi websitenizde ve kullanıyorsanız hangi firmanın CDN hizmetini kullanıyorsunuz ? Hangisini tavsiye edersiniz ?
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
SunucuBilgim adlı üyeden alıntı
Hosting'in çok iyi olduğunu söyleyemem hocam ama hosting dışında benim müdahale edebileceğim düzenleme yapabileceğim hızlandırma çalışması önerebilir misiniz hocam
Ek Olarak:
Hocam W3 Total aylar önce kurduğumda siteyi çok enteresan bir şekilde yavaşlattığını farkettim. Şuanda Gzip Compression eklentisini kurdum biraz daha iyi gibi gözüküyor. Önerilere açığım gerçekten Gzip etkili oldu, sizce hızı nasıl hocam birde siz ziyaret edin isterseniz bir kullanıcı olarak test etmenizi rica ediyorum
Resim optimizasyonu, gzip sıkıştırması, cache eklentisi (Fastest Cache olabilir). Bu 3 şey ilk aklıma gelenler.
Bunlar harici js, css, htlm küçültme var ki bunu Cache eklentileri yapıyor genelde.
Tarayıcı önbellekleme işlemi var bir de aklıma gelen.
Çok detaylı ve çok fazla, hem Türkçe, hem İngilizce bir çok kaynak var internette bunlarla ilgili. Ufak bir araştırma yapman yeterli.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Fastest Cache + keycdn ile birlikte Cloudflare kullanın.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Fastest Cache kurdum şuan, baya uçuyor gözüküyor site. Hocam sizde kontrol edebilir misiniz acaba ? Şuan sizce site hızı bir kullanıcıya göre ideal hızda mı ? Yani yavaş mı yoksa olması gereken hızda mı hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
SunucuBilgim adlı üyeden alıntı
Fastest Cache kurdum şuan, baya uçuyor gözüküyor site. Hocam sizde kontrol edebilir misiniz acaba ? Şuan sizce site hızı bir kullanıcıya göre ideal hızda mı ? Yani yavaş mı yoksa olması gereken hızda mı hocam
Buradaki linkten detayları inceleyebilirsiniz. İdeal görünüyor, tabi daha iyi olabilir.
http://tools.pingdom.com/fpt/#!/ckaSL5/www.teknolojikguru.com
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com