hocam haklısınız da, ticaret için demek bana pek doğru gelmiyor. Bence forumun en önemli özelliği yardımlaşma olmalı. Siyaset ve diğer tüm konular dediğiniz gibi kaldırılmalı tabi.
Herkes ekmeğinin peşinde. Kim sabahtan akşama kadar o kişiye yardım edeyim bu kişiye yardım edeyim diye forumda duruyor bilgisayar başında zaman geçiyor.
Hiç olmazsa internet faturasını öderim diye blog açanlar var.
Bu tip forumlar ticaret formudur.Ticaret için kullanılır.Ki ben o yüzden kullanıyorum.Ha bu forumlar sayesinde çok sağlam dostluklar edindim orası çok ayrı bir konu.
Ek Olarak:
Sürekli devleti, hükümeti ve hadlerini aşacak şekilde dini bile eleştirmeyi kendilerine hak ve özgürlük sayanlara cevap vermemek elde değil. Kendilerinde bu hakkı görüyor ve aşağılayıcı biçimde ağızlarına her geleni söylemekten çekinmiyorlar.
Herkesin doğrusu, dini görüşü, hayata bakış açısı kendine kalsın. Bir başkası onunla aynı şeyi düşünmüyor diye onu aşağılamak, karalamak hiç doğru değil.
Herkesin doğrusu, dini görüşü, hayata bakış açısı kendine kalsın. Bir başkası onunla aynı şeyi düşünmüyor diye onu aşağılamak, karalamak hiç doğru değil.
İşte yasaklanırsa ne sana cevap vermeye gerek kalır dost nede devletimiz aşşağlanır.