Benimde takıldığım tek forum hatta sosyal ortam burası diyebilirin. Burada bir çok arkadaş tanıdım iş yaptım. Genel anlamda ben de menunum. Ben siyaset ve diğer konuların konuşulmasını salt olarak yanlış görmüyorum. Yani bunlar konuşulabilir. Fakat insanlar önce insan olacaklar değil mi ? Bir konuda benden ayrı düşünen insanlara karşı tavrım onlara hakaret etmek olmamalı değil ?
Forum yöneticilerinden kısa süreye kadar memnundum. Fakat bana ve 3 forum arkadaşıma "köpek" diyen aynı zamanda din ve ırk olarak aşağılamalarda bulunan ve bunu birr sefer değil defalarca yapan bir terbiyesiz bile forumdan uzaklaştırılmıyor. 3 gün ceza veriliyor.
Madem bu sitede konu dışı var. O zaman insan gibi konuşun. Ha konuşmadınız, o zaman forum yöneticilerimize iş düşüyor. Belki fikrini savunmak için kızmak sinirlenmek doğru değil ama neyse diyebilirim. Ya hakaret ? Açıkça hakaret edip şaka gibi 3 gün 5 gün ceza almak iş değil. Bu konuda forum yöneticilerine büyük görev düşüyor. Bize herkesin göreceği şekilde hakaret eden bir kişi bizden herkesin göreceği şekilde özür dilemedikçe forumda tutulamazdı.
Buraya olan güvenim bitti. Birisi kalkıp köpek diyebiliyorsa diğeri çıkıp namusuma sövebilir. Çünkü bu forumda hakaret etmek cezasız bir terbiyesizlik. Bana lütfen uzaklaştırma demeyin. Adam zaten siteye belki haftada 1 gün giriyor. Ceza versen ne vermesen ne ?