Sitemiz bazı düzenlemeler yapılana kadar
arama motorlarına kapalıdır.
Demekki neymiş resimleri, sayfa ve yazıları, bazı ayarları yapana kadar.
İndex almasın diye arama motorlarına kapatmışım.
Bundan çıkacak sonuç çok basit;
Site yayında sayılmaz.
Yani şuanda görünen Sayfalar, Resimler, KATEGORİ ve ETİKETLER gerçek değil.
Yanılmıyorsam; Wmaracı birçok kişinin bildiği gibi "Web Master aracı" forumu.
Konuyu açtığım yer;WM Aracı > Webmaster Genel Konular > "Beyin Fırtınası"
Yani sitem yayında olsa tanıtmak maksadı ve ziyaretçi çekmek için "
SİTE TANITIM" bölümüne açmamışım
Konu açma nedenim belli;Akıl akıldan üstündür :D (
Bakmadan okuyanları ve Üstünlük diye bir şey olmadığını öğrenmiş oluyorum.)
Yardım isteme nedenim;Namazlar net görünüm, menü rengi, içerik v.s. Neler yapmalıyım? Fikirleriniz (SAFİR Webportal.v2)
Hani tema görüntüsüne bakarak şu renk güzel olur, şu widget kullanma v.s. diyenler çıkacağını zannetmiş ve konu açmıştım. Yanıldığım apaçık ortadaymış :)
132 Görüntülenme 8 mesaj
Ciddden 1 kişi bu konuda yardımcı olmuş.
Görmek sadece gözle olmaz.Bir kişide
Bakmadan okuyan kişilere yönelik; Yanlış öngörüleriyle hareket ettiğini belirtmiş.
Akademig adlı üyeden alıntı
Sana verebileceğim en güzel tavsiye yeteri kadar bilgin yoksa bu işe kalkışma. Sitede vereceğin yanlış bilginin vebali çok büyüktür.
Ayrıca bu iş Allah rızası için olur seo için değil.. Yol yakınken başka projeye geçmeni tavsiye ederim.
Bana verebileceğiniz tavsiye olduğuna
emin değilim.
Dini bilgilerim; Prof BEYAZ veya Yaşar Nuri ÖZTÜRK v.b. gibi kişiler tarafından alınmamıştır.
Allah'a şükür bu ve buna benzer domainlerim mevcuttur. Yanlış bilgilerin vebailinin farkında olmasam MAKALE İSTEKLERİ konusunda konu açar önüme gelenden düşük ücret ile makale satın alır, yayınlamaya başlardım.
Wmaracı üzerinden bir kaç kişiye ortak yönetmek açısından ve makale yazdırmak için geçmiş mesajalrına bakarak özel mesaj attıklarım vardır. Geri dönüş sağlanılmadığı gibi önüme gelen kişiyede makale yazdırma gibi durumum asla olmayacaktır.
Yol yakınken vereceğiniz başka projeye geçmem gerekir ise geçerdim. Üşengeçliğimde var.
Türkiye'de silah kullanımına karşı çıkan 2 site vardı. 1 tanesi çok zengin bir ailenin genç yaşta arkadaşının silahından çıkan kurşunla ölen oğlunun hatıralarını yaşattııkları bir vakfa ait olan internet sitesi vardı. Silahlara tamamen karşıydılar. Benim sitem ise silahlara karşı olmaktan çok bilinçsiz silah kullanımına dikkat çekmekti.
1 yıl sonunda maddi anlamda host ve domain uzatmamıştım. ilk 3 ay içerisinde PR 1 4 ayda PR2 yükselen sitem boşa düşmüş ve Amerikadan birisi satın almış 3 yıl elinde kaldıktan sonra tekrar o domaini geri almıştım.
Sitemin amacı olan bilinçsiz silah kullanımına karşı projemde neler çektiğimi bana sorun.
Her şeyi cebimden ödeyerek İstanbul Anadolu yakasında bulunan Silah üretim alanlarına giderek röportaj tarzında yayınlar yapmak istemiştim.
1 tane silah üreticisi tarafından kabul edilmedim. Domain ismini duyanlar tarafından kapıdan geri çevrildim :D
O sitemde tek bir silah tanıtımı veya reklamı yayınlamadım.Yaptığım siteleri de SEO için yapmadım.
Şuanda hala ADSENSE Hesabım yoktur. Bir türlü beceremedim.
Domain ve host giderlerini düşünüp sonra beni itham edersiniz.
serras62 adlı üyeden alıntı
Eğer çok okumayı, araştırmayı seviyorsanız şimdiden hayr'lı olsun... Gerçi günümüzde, tıp, fizik, uzay, gelişmiş yazılım, teknoloji vb. çok önemli konularda site açıp para kazanmayı hedefleyenler de çok fazla. Komik ama çok:)
En dandik en b.ktan siteler bile bir şekilde cüzi miktarda olsa kazanır iken yukarıda son paragrafta belirttiğim gibi Adsense hesabım yoktur.
Kendime yaptığım sayfaları ve düzenlediğim bazı siteleri % 80 kadar kelime anahtarında üst sıraya taşımışımdır. Üst sıradan kastım 1. sayfa değil, 1. sayfada üst sıralardır. Gelirim biraz buradan.
doğalgaz ülkemize nasıl ulaşır 3.-4.-5.-6. sırada 1 siteden 4 sayfa görüntüleme (dogalgazkombiservisi)
hava perdesi tamir 1.-2.-3. sırada düzeneldiğim 2 site "usta klimaci" ve "usta klimacı" (bir tanesi TÜRKÇE karakterli domaindir)
balıkesir şehri 4. sırada Camiiler com
kerime hatun camii 2. sırada Camiiler com
balıkçılar camii 1. sırada Camiiler com
bayrampaşa klima servisi kelimesinde
ilk 10 Web sonuçlarında 3 site
ilk 10 GÖRSEL sonuçlarında 4 site
sultangazi klima servisleri düzenlediğim 2 site 1. sayfada
sultangazi klima servis düzenlediğim site sonuçları
sultangaziteknikservisi com 5. sırada
sultangaziarcelikservisi com 11. sırada (Bir ay sonra 1. sayfaya çıkacaktır.)
ustaklimaci com 13. sırada (Bir ay sonra 1. sayfaya çıkacaktır.)
cesurteknik com 14. sırada (Bir ay sonra 1. sayfaya çıkacaktır.)
Bunlar gibi birçok kelime anahtarı örneği gösterebilirim.
Hiç bir tanesine sahte sosyal beğeniler, sahte programlarla gönderilen hitler veya backlink alınmamıştır.
SEO Bunun için yapılır.
bymuratmis adlı üyeden alıntı
Hocam site karişık gibi geldi bana misal oglr namazina girdim hic bir ogretici metin bulamadim her yerde resimler reklam alanlari var .
Üstadım; şu an baktığınız şey demo hali. Yukarıdan aşağıya yazdıklarımı okuma zahmetine girer iseniz üşenebilirsiniz. Konuyu açtığım mesajımı bir daha okursanız göreceğinize eminim.
TheAnalyzer adlı üyeden alıntı
Vallahi pes.
Ek Olarak: namazlar.net/googleda-6-12-ekim-tarihleri-arasinda-ne-aradik/
Hocam siteye girmeyi düşünmüyorum dinden çıkmayak ;)
Vallahide Billahide pes.Hani dinden çıkmaya niyetin var ise beni bahane etme.Yazdığınız mesajı düzenleyerek verdiğiniz örnek linki kaldırır iseniz sevinirim. İleride arama motorlarında index sıkıntım olsun istemem.
FDRM adlı üyeden alıntı
Sitenin Namaz ile alakası yok, Neden böyle bir site kurduğunuzu anlayamadım. Sizce normalmi? Bakın arkadaşın verdiğe linke??
Neden böyle bir mesaja ttığınızı ben hiç anlayamadım?
Bakın benim ilk yazdığım mesaja.Operatör dediğiniz kafası çalışan adamdır. Santralde operatör olsanız cidden düşünen ve pratik zekalı insanların yapabileceği iştir.
JCB veya Ekskavatör Operatörü olsanız birde üstüne gözlerinizi dört açmanız gerekirdi. Belkide sabah mahmurluğu ile okudunuz.
Valla siz açtığım konuyu ne başlığı nede içeriği okumadan yorum atmışsınız bundan daha büyük bir saçmalık göremiyorum.
Üstad noktayı koymuşsunuzda.
Mesaj attıktan sonra kontrol edip ne yazmışlar ne yazamamışlar diye bakıp mesajlarınızı düzenleseydiler sevinirdim.
Yinede her kese teşekkürler.
Okuduklarım biraz canımı sıktı fevri davranmış olabilirim.Hayırlı Forumlar.