-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu bir sorun değil eğer tahmin ettiğim şeyse. Cihaz retina ekran olduğundan haliyle piksel yoğunluğu fazla ve 800 piksel ancak o kadar yer kaplıyor. Bana görüntü normal gibi geliyor. Yine de ekran çözünürlüğünü yazarsan daha kolay anlaşılabilir.
krm
Kerem
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
gezgin
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Retina ekranlarda bu görüntü normaldir. Yapmanız gereken uygulamalardan photoshop simgesini sağ tıklayıp bilgi ver sayfasından düşük çözünürlüğü işaretleyip programı kapatıp açmanızdır. Yada yakınlaştırmayı %200 yapın.
el capitan güncellemesi yaptıysanız bu işlem sonrası görüntü kalitesi biraz düşecektir. Adobe bu problem için yakın zamanda çözüm bulacağını duyurmuştu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
El Capitan güncellemesi yapmadım hocam, yorumlarını okudum pek iyi şeyler görmedim güncelleme yapmak istemedim, kullanmayı pek bilmiyorum ilk kez mac os kullanıyorum dediğinizi bulup yapmaya çalışacağım inşallah düzelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sorun ne ben anlamadım sanırım her şey olması gerektiği gibi gözüküyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam sorun o çalışma alanı küçük 200% yakınlaştırınca normal boyutuna geliyor, Macbook Pro Retina ekranlarda böyle bir sorun varmış yabancı forumlarda da gördüm ama bir türlü çözüme ulaşamadım :/[/QUOTE]
Şimdi benim demek istediğim dpi ayarın da 300 gözüküyor bunun belirli hesaplaması var pixel'i dpi değerine böldüğümüz de ortaya çıkan sonuç, ekran da gördüğün beyaz alanın inch olarak ölçebilirsin 1 e 1 aynısıdır.
Yinede duruma çözüm önerisi yapılabilir, elinizdeki macbook ekran çözünürlüğü nedir acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yinede duruma çözüm önerisi yapılabilir, elinizdeki macbook ekran çözünürlüğü nedir acaba?[/QUOTE]
Hocam çözünürlük değiştirdim ama düzelmedi, 200% yakınlaştırarak çalışacağım artık yapacak birşey yok :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
O bende yok hocam çıkmıyor öyle bir kutucuk, Adobe Photoshop CC var.