Arkadaşlar 1 saatir araştırıyorum tüm forumlarda benzer konuları fakat kısaca anladığım şu "AĞZI OLAN KONUŞMUŞ".

Birisi şu olayı özetleyebilir mi, bu birisi lütfen işin bilgini olsun. Sağdan soldan okuduğunu kimse yazmasın, bende merak ediyorum gibi boş yorumlarda atmayın lütfen merak ediyorsan takip et yorum atma muhabbeti saptırtma.

O şöyle bu şöyle diyor, bilgiliyim diyenlerde farklı şeyler diyor ya bu ülkenin yasalarının farklı maddeleri birbiriyle çelişiyor, ya da bu işlerle uğraşan kişiler mesleği kasapta öğreniyor. Hepsi farklı bi laf atıyor ortaya nedir bu işin aslı yok mu bilen arkadaş.

İnternet sitelerinde reklam şirketlerinden kazanılan paranın vergisi hangi durumlarda veriliyor, 10 TL kazansak bile vermemiz gerekiyor mu? Yıllık belli bi alt limiti falan filan lütfen açıklarsanız sevinirim.

Ayrıca lütfen xx. maddeyi okuyun falanda yazmayın, yasalarda geçen maddelerin ne anlatmak istediklerini anlamam için 1 hafta okumam lazım onları. 1 satırda anlatılacak lafı 25 satırda anlatıyorlar, lafı zilyon kere döndürüyor başta ne dediğini unutturuyor adam haklı durumdaysa bile yanlış anlıyor maddeyi kendini suçlu hissediyor.

Şahıs şirketi kurulması gerekiyorsa bunun masrafı nedir, ve gelirden toplamda % kaç vergi ödemesi yapmamız gerekiyor.

Son olarak, eğer düşük ücretlerde dahi faturalandırmamız gerekiyorsa şöyle bir sorum daha var;
Malum adsense ödemeleri yalnızca hesap sahibinin adı ve soyadı olan hesaplara yapıyor yoksa onay vermiyor. Bu ödemeler benim hesabıma gelse, ben bu faturalandırmayı bir arkadaşımın ofisi üzerinden düzenleme şansım var mı? Yapılabilirse bunun vergi oranı % kaç olur farklılık gösterir mi?