denizbabasi adlı üyeden alıntı
Güncel Kategorisinin amacı "Güncel haberler, olaylar, tartışmalar, gazete manşetleri." olduğunu hatırlatırım...Olayları benim siyasete döktüğüm yok.. Benim yaptığım haberin içeriği paylaşmak... Bazıları gibi A partisinin B partisinin propagandasını yapmıyorum...
Burası bir forum... Buranın bir a, b siyasi kuruluşa ait olmadığını bana değil mesajlarında A partisini B partisini övenlere açıklayın.. Burası ayrıca bir forum olduğunu için birçok kategori bulunuyor... Webmaster, E-Ticaret, Teknoloji, Güncel vs. gibi...
Dikkatini çekeyim dostum burası webmaster forumu ve senin şuan için paylaştığın içerik siyasi hedefi alan bir paylaşımdır.Herhangi bir belediye başkanı geçiyorsa A veya B partisi fark etmez.Güncel konular paylaşılıyorsa teknolojiden paylaşın insanların başına gelenlerden paylaşın neden bir belediye başkanı ? Sizinde tartışmalara dahil olduğunuzu biliyoruz daha geçen gün tartışmasını yaptık ama cevabınızı alamadım.
Ayrıca gazeteci adayı bu tür konuların siyasi olup olmadığını bilir değil mi? Benim değinmek istediğim forum içerisinde tadsızlık çıkıyor.Anlatabildim sanırsam