Gitar Öğrencisi, 2015 yılında kurulmuş Türkiye'nin ilk ve en büyük gitar eğitim ve müzik portalıdır. Gitar Öğrencisi'nin temel amacı gitar öğrencilerine online eğitim sağlamaktır.
Türkiye'de online gitar eğitim serileri yetersiz ve var olanlarında kalitesiz olduğunu söyleyebiliriz. Son dönemlerde Youtube üzerinden yayınlanan videolu gitar dersleri ne kadar popüler olsa da detaylı derslere bu videolar üzerinden erişebilinememektedir. Bu yüzden çeşitli online platformlardan gitar eğitimleri yazılı olarak okunmak ve öğrenilmek istenmekte fakat bu gitar dersleri kalitesiz ve yetersiz olduğu için bu gerçekleşememektedir.. Gitar Öğrencisi, gitar derslerini tek bir çatı altına toplayarak, öğrencilerin doğru bilgiye; bilinçli, kaliteli ve basit bir şekilde ulaşmasını sağlıyor. Ayırca trend gitar eğitim videolarını takip ederek sizlere herkesten önce haber veriyor ve sunuyor.
Gitar derslerimizin yanı sıra tab, akor ve cover videoları yayınlıyoruz. Ayrıca seri halinde "Nasıl Çalınır" konularımızda mevcut. Bir şarkının nasıl çalındığını merak ediyorsanız "Nasıl Çalınır" başlığı altındaki konularımızı gözden geçirin deriz!
Gitar incelemeleri ve tanıtımları ile gitar almadan önce gitarlar hakkında fikir sahibi olmanızı sağlıyoruz. Böylelikle alabileceğiniz gitarların kalitesini, görünümünü ve diğer fonksiyonlarını karşılaştırabiliyor ve bilgi sahibi olabiliyorsunuz.
Sadece bunlar değil! Gitar öğrencisi, rock ve metal müziğin nabzını sürekli olarak aramakta. En güncel haberler, albümler ve etkinlikler sizler için sürekli yayında!
Gitar Öğrencisi ile keyifli dakikalar geçirmeye hazır olun. Zengin içeriğimiz ve arayüzümüz ile ziyaretçi odaklı yayınlar yaparak ziyaretçilerimizin istediği bir içeriğe sahibiz! Ayrıca Gitar Öğrencisi Blog ile en iyi gruplar, en iyi 10 metal şarkısı gibi bir çok ilginizi çekebilecek yayınımızda sürekli olarak güncel!
Linkler;
gitarogrencisi.com
facebook.com/gitarogrencisi
twitter.com/gitarogrencisi