lostyazilim
tr.link

2500-3000 tl arasi laptop

35 Mesajlar 4.603 Okunma
lstbozum
tr.link

dadaskral dadaskral Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 197 / 139
  • Ticaret 39, (%100)

Smyrna35 adlı üyeden alıntı

Aynen mantıklı baya sadece ram geride kalmış oda çözülen bir şey olduğu için bir problem göremiyorum.
Ram slotu 2 tane yazıyor başka yerlerde siz genede satıcıya sorup bunu doğrulayınız. Ayrıca ram kapağı kısmı açılınca garantinin gidip gitmediğinide öğreniniz alırsanız bir sıkıntı oluşmasın.

Bu bilgisayarı kullanmadım ama özellik ve fiyat açısından iyi öneririm birde ASUS markası üretmiş buda ayrı bir fark derim.

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x550jx-xx171d-12gb-gtx-950m-notebook-P79316152 bu da diğer versiyonu aynı laptopun hocam 12 gb ramli versiyonu

wmaraci
reklam

Smyrna35 Smyrna35 Web Programming Telefon Onaysız
  • Üyelik 27.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Programcılığı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 693
  • Beğeniler 118 / 183
  • Ticaret 16, (%100)

Kusura bakmayın mesajınızı geç gördüm cevaplıyım hemen.
Şöyle bir şey var 12 gb li versiyonuna bakarsanız 2 gb ekran kartı mevcut. İlk attığınızda ise 4 gb ekran kartı mevcut gözüküyor.
Bu kadar özelliğe 2 gb ekran kartı arka planda kalır bu nedenle 4gb olmasından yanayım.
Birde ikisi aynı marka ve aynı model nasıl oluyorda ekran kartı değişik oluyor anlıyamadım sanırsam 4gb olan yanlış girilmiş bir sorun isterseniz.

• Üyelik 06.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 197 / 139
  • Ticaret 39, (%100)

Kusura bakmayın mesajınızı geç gördüm cevaplıyım hemen.
Şöyle bir şey var 12 gb li versiyonuna bakarsanız 2 gb ekran kartı mevcut. İlk attığınızda ise 4 gb ekran kartı mevcut gözüküyor.
Bu kadar özelliğe 2 gb ekran kartı arka planda kalır bu nedenle 4gb olmasından yanayım.
Birde ikisi aynı marka ve aynı model nasıl oluyorda ekran kartı değişik oluyor anlıyamadım sanırsam 4gb olan yanlış girilmiş bir sorun isterseniz.

Bakalim hocam nasil ulasabiliriz bunlara biz

• Üyelik 27.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 693
  • Beğeniler 118 / 183
  • Ticaret 16, (%100)

dadaskral adlı üyeden alıntı

Bakalim hocam nasil ulasabiliriz bunlara biz

Sağ kısımda mağazaya soru sor seçeneği var oradan soru sorabilirsiniz yada ürünü satan kişinin profiline girip bilgileri var ise oradan ulaşabilirsin.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 197 / 139
  • Ticaret 39, (%100)

Sağ kısımda mağazaya soru sor seçeneği var oradan soru sorabilirsiniz yada ürünü satan kişinin profiline girip bilgileri var ise oradan ulaşabilirsin.

2-4 gb ekran kartlarin bitleri ayni hocam.Vok fark edecegini sanmiyorum ram daha onemli gibime geliyor sanirim 12 gb ramli versiyonu alacagim.

MuhammedBurak MuhammedBurak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 482
  • Beğeniler 273 / 83
  • Ticaret 0, (%0)
i7, sd hdd, 3.6 ghz, 16 ram, 2 tb hdd ve 4 gb ekran kartı bir bilgisayar işinizi görür markalar: lenovo, toshiba

Kesinlikle olması gerekenler: (en önemlisi 3.6 ghz veya üzeri de olabilir ve sdd hdd)

• Üyelik 27.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 693
  • Beğeniler 118 / 183
  • Ticaret 16, (%100)

dadaskral adlı üyeden alıntı

2-4 gb ekran kartlarin bitleri ayni hocam.Vok fark edecegini sanmiyorum ram daha onemli gibime geliyor sanirim 12 gb ramli versiyonu alacagim.

Siz bilirsiniz benim tavsiyem 4gb ekran kartlı olanı seçmeniz.
Çünkü ekran kartı arttılabilir bir şey değil ama ram arttırılabilir bir şey olduğu için diyorum.
Ama son söz sizin elbette.

• Üyelik 06.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 197 / 139
  • Ticaret 39, (%100)

Siz bilirsiniz benim tavsiyem 4gb ekran kartlı olanı seçmeniz.
Çünkü ekran kartı arttılabilir bir şey değil ama ram arttırılabilir bir şey olduğu için diyorum.
Ama son söz sizin elbette.

Anlafim hocam o da mantikli ekran karti cok onemli mi o konuda yani cok fark ettirirmi (

Ek Olarak:

Muhammed Burak adlı üyeden alıntı

i7, sd hdd, 3.6 ghz, 16 ram, 2 tb hdd ve 4 gb ekran kartı bir bilgisayar işinizi görür markalar: lenovo, toshiba

Kesinlikle olması gerekenler: (en önemlisi 3.6 ghz veya üzeri de olabilir ve sdd hdd)

Bu ozellikleri 3 milyara hayatta bulamam :D

Coldcraftings Coldcraftings WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek C# , SEO
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 209
  • Beğeniler 16 / 54
  • Ticaret 1, (%100)
Lenovo Y510P kullanıyorum.2+2 GB paylaşımsız ekran kartı var.SSHD + 1 TB HDD , 2,5 ghz işlemci , 8gb ram var normalinde ( 4+4 şeklinde ) ben 8+8 taktım kendi imkanlarımla.. İ7 4770QM i
After efect , photoshop , visual studio ve wamp server aynı anda çalışıyor sesini bile duymuyorum bilgisayarın :)

Bilgisayarın tek sıkıntısı CD okuyucusu yok..CD okuyucusu yerine Ekran kartı koymuşlar.

• Üyelik 06.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 197 / 139
  • Ticaret 39, (%100)

Coldcraftings adlı üyeden alıntı

Lenovo Y510P kullanıyorum.2+2 GB paylaşımsız ekran kartı var.SSHD + 1 TB HDD , 2,5 ghz işlemci , 8gb ram var normalinde ( 4+4 şeklinde ) ben 8+8 taktım kendi imkanlarımla.. İ7 4770QM i
After efect , photoshop , visual studio ve wamp server aynı anda çalışıyor sesini bile duymuyorum bilgisayarın :)

Bilgisayarın tek sıkıntısı CD okuyucusu yok..CD okuyucusu yerine Ekran kartı koymuşlar.

Yukarida gosterdigim bilgisayar nasil sizce ?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al