VNOkyanus adlı üyeden alıntı

Bilge Bilir ile benim de geçmiş yıllarda defalarca yazışmalarım oldu ancak anlatım tarzı orada ilgilendiği müşterilerden bıkkınlık geldiğini hissedercesine demek daha doğru.

Yandex News tarafında artık siteler tek bir yerde listelenmeyeceği, arama sonuçlarında haberlerin yer alacağı belirtildi. Yani ben "a haberi" başlıklı bir haber yazdığımda "a haberi" diye sen arattığında o haberi haberlerde göreceksin.

Konu burada benim haber yazıp sitemin news kaydına müdahale edilmiyor olması anlatabiliyor muyum ? Her insanın başına gelebilir domain değişikliği. Bu sizin konuyu onlara bildirmeyeceğiniz anlamına gelmez. Bence yorum yaparken egonuzun üstüne oturup yazmaktan vazgeçmelisiniz.

Sonuç olarak;

Hizmet devam edecek a şekli ile b şekli ile, benim yönlenen domainim bu işlemin dışında tutulacak ve Yandex'in domain yönlendirmeleri ile ilgili gram bir içeriğe sahip olmamış olması bilmem anlatabiliyor muyum.


Bence yorum yaparken egonuzun üstüne oturup yazmaktan vazgeçmelisiniz.

Size yakışan ama foruma yakışmayan yorumunuzu moderatöre bildirdim. Ayrıca Bilge Hanım'a adını kullanarak konu açtığınız ve firmayla alakalı bir konuda iznini almaksızın bunu indekslettiğimiz için mesaj gönderdim. Üslubunuz zaten Bilge Hanım'ın size gereğinden fazla bile tolerans gösterdiğini kanıtlıyor. Ne yazık ki kurumsal firmalarda ağzı olana yanıt verme zorunluluğu doğabiliyor.
Hata bendeki Bilge Hanım'ın 7 defada anlatamadığı şeyi vakit ayırıp anlatmaya çalıştım. Vakit kaybısınız maalesef. Bundan sonra muhattap almıyorum ve engelliyorum sizi. Kendi kendinize konuşursunuz artık.