Yetmez, diğer tüm muhalif medya kapatılmalı ya da el koyulmalı, muhalif konuşanlar tek tek tutuklanmalı, diğer tüm partiler de kapatılmalı, insanlar evinde dahi muhalif konuşmaktan titrer hale gelmeli ki illallah edip sokaklara çıksınlar sana da düzenine de ... diyebilsinler.
Ne diyoruz tek parti tek adam tek görüş tek ideoloji tek tip insanlar bi de parmaklarla işaret rabia ...

Samanyolu ve ekibine acımıyorum mesele onlar değil, beraber koyun koyuna iş tuttular şimdi bedelini ödüyorlar, suçlu suçsuz onca insanı beraber hapse tıktılar, hakeden haketmeyen onca kadroyu kendi adamlarına peşkeş çektiler, sınavlarda bile hile yaparak yüz binlerce kişinin hakkını gaspettiler, ihaleleri beraber paylaştılar, medya güçlerini birleştirip halkı yanlış bilgilendirip kandırdılar. Acınacak tarafları yok hepsi güle oynaya yaptı bunu, gel gelelim yaparken tek değillerdi ve beraber işledikleri suçlara karşı suç ortakları tarafından cezalandırılıyorlar. Peki ya gerçek adalet ? Cemaatten arda kalan kadroları dolduranlar ? Onlara teraziyi verip yanlış tarttıranlar ? Tüm bu pislikleri beraber yapanlar ne olacak ?

Cemaati cezalandıranın cemaatten temiz yanı yok, hatta kolluk elinde olan, cemaatten daha tehlikeli.

Her ikisinden kurtulmadıkça bu ülkeye huzur falan da gelmeyecek.

Ek Olarak:

anonymated adlı üyeden alıntı

Türkiye'nin utanç yılları. Şimdi zevke gelen kimse özgürlük konusunda tek kelime söyleyemez. Çok yazık. Hukuksuzluğa, haksız kararlara tapan büyük bir kitle türedi. Allah sonumuzu hayır eylesin.


Mesela askeri üst komuta kademesi komple hapislere atılıp suçlu suçsuz ayırmaksızın müebbet verilirken tapanların alkış tutanların tvlerde güle oynaya sevinerek yayınlayanların olduğu gibi değil mi ?

Basit bir teğmenin telefonuna alakasız binlerce numara yükleyip iftira atıldığı halde bunun gibi sayısız hukuksuzluk adilik yaşandığı halde bunları yapanları savunanların olduğu gibi değil mi ?

O kitle hep vardı aslında, şimdi yolları ayrıldı diye birbirlerinin gözlerine batar oldular. Yoksa gayet güle oynaya aynı şeylere sevinip aynı hukuksuzlukları destekliyorlardı.