Size göre cemaat ile alakası olan herkes yok edilmeli öyle değil mi? Bir kısmı suç işlemişse bile tamamı cezalandırılmalı. "Ben bu davanın savcısıyım" diye ben dedim öyle değil mi? Siz, maalesef cemaati hiç tanımamakla kalmayıp, kulaktan dolma sözleriniz ile her türlü suçu atmakta bir beis görmüyorsunuz. Eğer ki suçsuz insanlara iftira atıldıysa, haksız yere içeri atılanlar varsa, bunları yapanlar en ağır şekilde yasal olarak da diğer dünyada da cezasını çeksin. Ama siz, cemaatten olduğunu iddia eden veya cemaate suçu atmaya çalışanların attıkları iftiraları dayanak alarak, baştan aşağı herkesin ceza alması gerektiğini düşünüyorsunuz.

Cemaatte 100 kişi varsa (diyelim ki), 5 tanesi suç işledi diye geri kalan 95 kişi de mi ceza almalı?

Diyorsunuz ki, o kanallar zamanında şunu yaptı, şunu savundu. ..

Peki, yayınlarını sevmediğimiz kanalları kapatsak televizyon diye bir şey kalır mı? Darbecileri savunan, zalim yöneticileri savunan, kul hakkı yiyicileri savunan birçok gazete var, eskiden de vardı. Yalın gerçeği savunan, 100% tarafsız yayın kuruluşu var mı? Hayır yok. O zaman tüm medyaya baskın yapalım, tüm kanalları kapatalım. Sizce mantıklı mı?

Hiçbir medya kuruluşuna x görüşünü savundu diye el konulamaz. İlgili işlere bakan kurumların kurallarına aykırı yayın varsa o zaman ceza alır.




cemaatin dersanelerine mini şortlarıyla gitmiş, abla evlerinde kalmış ama abla olmamış(6 sene), şu an hali hazırda dersaneler bittikten sonra hiç bir alakam kalmamış durumdayken ben, baktığım yerden görebiliyorum ki cemaat belli bir eğitimli kitle, işi gücü mesleği zihniyeti belli temiz insanlardan oluşan, önyargıları bulunmayan, donla da gezsen çarşafla da sana sadece doğrusu şöyledir diye bildirmekle kendini sorumlu tutup dedikodunu yapmayan, akpartinin sonradan şişirilmiş eğitimsiz, cahil ve sonradan görme ne oldumcu tebaasının aksine yıllardır süregelen birbirine bağlı ve saygılı bir sisteme sahiptir. bunu yaşayarak gördüm. yıllarca akpartinin hayrına çocuklarını cemaatin okullarına iteleyen annem ve babam dahil kesim, liderlerinin tek bir sözü ile, taptıkları putlaştırdıkları adamın tek bir sözüyle, eğitimi, birikimi, öğrenileni ve öğrenileceği tek seferde silerek cahilliğin, ucuz fedailiğin en büyük örneğini oluşturmuştur.
ayrıca hali hazırda abd uçaklarıyla eski şehir amerikan üssüne indi, ordan yayın yapıp geri gitti gibi hipergerizekalı teoriler de yine bahsettiğimiz ak parti tabanının medya kollarından fışkırmaktadır.
bir de bakın cemaat tarafından herhangi bir cevap geliyor mu?
cemaatin televizyonlarını hiç bir gerekçe, izin, resmiyet belgelemeden magandaca polislere bastırmadılar mı? cemaatin 'abla' larını bileklerine kelepçe vurup götürüp, bütün medyaya afişe edip de iki gün sonra serbest bırakmadılar mı? biri sizi alacak evinizden, vuracak kelepçeyi. iki gün içerde geçireceksiniz... bir bok yok?! hadi git şimdi, pardon istemeden oldu. böyle bir adalet, medeniyet, cumhuriyet var mı? hala hangi götü yalıyorsunuz? zaten yalaya yalaya erittiniz ondan daha şişme koltuklara geçiyorlar. cemaatten diye polis departmanında alanında uzman kişileri, terörle mücadelenin başkomiserini, nartotik şubenin doktor kıdemli polislerini ebesinin hımına sürmediler mi ölsünler diye? şu an bu polislerin yerine olayla, durumla alakası olmayan, kendisi de nerden nereye geldiğine şaşırmış polisler bakıyor. asayiş dağılmış vaziyette. gezi bugün olsa 3 katı ses verir'di diyerek tam yetki vermediler mi?
cemaat yediği kaba falan pislemiyor. cemaat dün de var idi bugün de var. cemaatin bir tabanı, geçmişi, vizyonu ve misyonu var. nerden fırladığı belirsiz, sonradan görme, birden kıdemlenmenin şehvetiyle ağzının salyalarını toplayamayan bir tabaka ancak cemaatten beslenmiştir. sen daha iki gün önce istanbuldan kalkıp amerikaya kadar hocam bir mevzuat vardı akıl ver diye ayak dibine çökmeye giden çömez, bugün ustasına meydan okuyor. hem de hocasının hiç öğretmediği şekilde. çirkefçe, alçakça.
biz cemaatin okullarında okuyup, evlerinde kalırken bize kimse fethullah gülen'i, akpartiyi, rte'yi dayatmaz, subliminal propaganda bile vermezdi. üstelik o zamanlar bu iki grup harmanlanmış, adeta tek yumruk olmuşlardı. şu an hala öyle. cemaat şu an bu çirkef, ahlaksız ve haksız saldırılar karşısında bile çizgisinde duruyor.
tabi bu çizgi size göre bana göre ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır. bana göre de zamanında böyle bir topa girmelerinde kendi kişisel çıkarlarını gözetmeleri var ki bu da onların bir ayıbıdır. ama şu anki tablo tam anlattığım gibi.
şu an aaaouuv %50 diyecek olanlar varsa zaten kestirmeden gitsinler onlara laf anlatılmaz.çok seviniyorum %50 olmasına aslında, bir de gerçekten %50 kesimin oy verdiğini düşünsenize, %70küsürle alırlardı seçimi.


Alıntı; ekşi.