LikeSend adlı üyeden alıntı

Teşekkürler, ilk olarak Roycolt ile görüşelim, onun çalıştığı kuruluş için biçilmiş kaftan . Anlaşamazsak ya da ilgilenmezlerse bu yolu deneyelim. Buradan size yazarım yardımcı olursunuz.

İçeriğin detaylarını ücret almadan kimseyle paylaşmayacağım zaten, haber değerini koruyacak.

Ek Olarak:

20 bin dolar ve tek kanala satış düşünüyorum bende. Diğer kanallara onlar satar artık. Daha altı bir rakam olacaksa da direk sağlık bakanlığına bildirir ve kendime bir haber sitesi açarak oradan paylaşırım.

500 falan olacağını pek sanmıyorum. Yine de piyasayı bilen biri değilim. Ama her kanalda haber olacağını ana haberlerde çıkacağını tüm gazetelerde yer alacağına garanti verebilirim.

Merhaba bir kaç arkadaş ile görüştüm 2 kişide haber satanlar sadece görüntülerine 200 tl almışlar banka hesaplarına birde haber belgesi denen bir şey varmış medya okumadıgım için bilmiyorum onun olması lazım yani çıkıpta bu firma böyle böyle yapmış derseniz belgesiz başınız çok fena yanarmış mahkemeden alacagı maddi boyutu tahmin etmişsinizdir. Haberi satarsanız ne kadara sattıgınızı söylerseniz seviniriz kolay gelsin.