best54 adlı üyeden alıntı

arkadaşım sen burdaki kuralları deil kendi kafana göre kural yapmak istiyorsan yoruma yorum yapan arkadaşlar var onlarla takıl.suan listedeki altı arkadaş bu yorumları hiç aksatmadan yapıyor hiç bir sorun çıkartmadılar.ben bu gurubu yönetiyorum en sona kendimi bırakıyorum yorum yapılmayanları bundan sonrada ayırararak adaletli bir şekle getirmek istiyorum .telafiye ayırdığım arkadaş yorum yapmadan gruba dönemiyeceği için kimsenin hakkı zayi olmıycak.


seninde anlamadığın bir durum var bu grupta cogu kısı dunun yorumunu bugun yapıyor yani gecikmeli de olsa yapıyor. sen boyle bir değişiklik yapacaksan biz grup uyelerıne bildirmen gerekmezmi madem bu grubun yonetıcısısın.
biraz oncede belirttiğim gibi şimdi yorumlarımı yapmaya girdiğimde bakıyorum telafi grubuna almıssın. ben grupta yorum yapan arkadaslara yorumlarnı yapıyorum sadece sen yapmadıgın ıcın sana yorum yapmıyorum benım bu durumda telafı grubundamı olmam gerekıyor sence.
Gruptaki diğer arkadaslar ile beni bir tutma yorum yaptım yazıpta herkese yapmayanlardan degılım ben. sitenden bakabilirsin girdiğim günden bu yana sana yorum yapılmayan hıc bır gun varmı?