-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web & Grafik Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
esernet1 hocam söylediğin şekilde yaptım fakat herhangi bir değişiklik olmadı :( acaba nerede yanlış yapıyorum. Kodu kullandığım temanın ayarlar bölümünde Adversiting alanı kısmındaki yere koyuyorum fakat mobilden girdiğinde yine önce "p.ato.mx" yönlendirme uyarısı çıkıyor sonrasında ise Vazgeç tıklayınca yönlenmiyor fakat Tamam'a tıklarsan yine yönlendirme yapıyor. Aslında şuan bir sorun var gibi durmuyor fakat google botları yine siteye geldiklerinde bunu görmeksizin tekrar indexlerimi yasaklarsa birdaha açma gibi birşey yapamam diye korkuyorum acaba nerede yanlış yapıyorum kodu direk .php dosyası içerisinemi eklemem gerek acaba PHP kodları olduğundan mı panelden eklediğimde çalışmıyor olabilir ?
maclinki.org - projeodeviyap.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bir de şurdan düşünün o kadar kazandırması için başka bir yerden kar sağlaması lazım idi..
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web & Grafik Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
esernet1 Üstad'ım çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz. Admin panel bilgilerini verdim ve sorunsuz %100 güvenilir bir şekilde sorunu çözüme kavuşturdu. PHP Programlama vs durumlarda sorun yaşayanlarınız olursa kendisine kesinlikle kefilim.
Sebilisim Hocam tabikide haklısınız bu konuda herhangi bir ters düşüncem yok zaten lakin reklam mobilden girdiğinizde direk sitenin yerine açılıyor doğal olarakda google botları siteye girdiğinde sayfa gözükmüyor buda sahtecilik olarak adlandırılıp sitenin index'leri siliniyor. Başıma geldiği için bu kadar çabam. Diğer pop-under reklam firmaları gibi olsa zaten böyle bir uğraşa girmezdim çünkü bu konudan ötürü 1 aylık kazanç sağlayamadım. Sizde hak verirsiniz ki web sitenizin google'den silinmesi durumu çok can sıkıcı :(
maclinki.org - projeodeviyap.com
ChecK
www.hburaktasyurek.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Server Uzmanı ve Php Dev.
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Hocam biraz konudan saptırmış olacağım sizi ama cpm fun'ın ödeme yapmadığını biliyorsunuz değil mi?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım, Web Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Cpmfun da 101$ bakiyem içeride kaldı herhangibir neden sunmuyorlar yatırmıyorlar 6 aydır duruyor, alabilecek yardımcı olabilecek arkadaş var ise %50 si onundur.