Yorum konusunda ve yazılarınızın içeriği konusunda yapılan iki uyarıyı da dikkate alana kadar gruptan çıkarıldınız bana bu uyarıları açıklar mısınız?
Ayrıca ben istediğim yazıları siteme istediğim şekilde ekleyebilirim. Hergün standart olarak uygulama oyun tanıtıyorum ve bunun grupla ne alakası olduğunu bana söyler misin?

Ek Olarak: Son olarak sitemin yorum kısmın da istediğim hakka sahibim. Zaten yorumlarınız Nofollow olarak atılmakta hiçbir şekilde backlink alamazsınız. Kaç aydır böyle grupta kalmışım ki arkadaş göstermiş haftalık yorumlarımda da aksama yok. Gelipde durduk yere gruptan mı çıkarıyorsunuz?
Son olarak,

Kurallar:

- Grubun her üyesi, diğer grup üyelerine haftada "en az" 5'er tane mantıklı, alakalı ve adını hak eden "yorum" yazmalıdır. Alakalı olmayan ve yorum niteliği taşımayan yorumlar, blog yöneticisi tarafından yok sayılabilir.

- Grupta en fazla 12 tane blog olacaktır. Limit dolduğunda, bir üye çıktıkça yenisi alınacaktır. İzin isteyen ve geçici olarak gruptan çıkarılan üyelere en fazla 5 gün izin verilir, 5 gün sonunda gruptan tamamen çıkarılırlar ve kontenjanın dolu olması halinde sıra beklemek zorunda kalırlar. 5 gün içerisinde geri dönen üye, kontenjan dolu olsa bile gruba kabul edilir.

- 3 gün boyunca mazeret bildirmeden yorum yapmayan üye uyarılacak, 5. gün bitiminde de yorum yapmamışsa üye gruptan çıkarılacaktır. 3 gün boyunca yorum yapmayan üyeye verilen uyarı saklı tutulur ve üye herhangi bir sebeple bir uyarı daha aldığında gruptan çıkarılır. Bir süre yorum yapamayacaksanız mazeret bildirmeniz yeterlidir.

- 3 gün boyunca güncelleme yapmayan blog sahipleri bu konu altından uyarılacak, 5 gün boyunca yeni yazı girilmediği zaman ise üye gruptan çıkarılacaktır.

- WMAracı üyeliğinizin durdurulması gruptan çıkarılma sebebidir.

- Bir WMAracı üyesi, birden fazla websitesi olması durumunda sadece bir sitesiyle gruba katılabilir.

- Zorunlu olmasa da, grup içerisindeki bloglarda bulunan yazılardan hoşunuza gidenleri sosyal ağlarda da paylaşırsanız, grubun olumlu etkisini en iyi seviyeye taşımamıza yardım edersiniz

- Blogunuz başvurunuzdan sonra değerlendirmeden geçirilecek ve uygun görülürse gruba dahil edileceksiniz.

- Aşağıdaki listede, uyarı alan grup üyelerinin yanında aldıkları uyarı belirtilecek ve ilk uyarıdan sonraki 1 ay içerisinde tekrar uyarı alan grup üyesi duruma göre gruptan çıkarılacak ya da son bir şans daha verilecektir. 2. uyarıdan sonra bir şans daha tanınan grup üyesi, takip eden iki ay içerisinde tekrar uyarı alması durumunda grubun kara listesine eklenir ve gruptan çıkarılır.

Ben mi okumasını bilmiyorum? Yoksa kurallar mı çok açık?