androidsistem adlı üyeden alıntı

Yorum konusunda ve yazılarınızın içeriği konusunda yapılan iki uyarıyı da dikkate alana kadar gruptan çıkarıldınız bana bu uyarıları açıklar mısınız?
Ayrıca ben istediğim yazıları siteme istediğim şekilde ekleyebilirim. Hergün standart olarak uygulama oyun tanıtıyorum ve bunun grupla ne alakası olduğunu bana söyler misin?


1. blogunda yorum yaptıktan sonra yorumumuzda kendi blogumuza yönlenen bir bağlantı yok. Yorum formunda web sitesi kısmı olmasına rağmen yorum gönderdikten sonra bloguma bir çıkış alamıyorum. Bu durumda bu grubun sadece sana faydası var ki ben bu grubun yöneticisi olarak böyle bir şeye izin veremem. Bu konuda gruptaki 3 kişiye de 2 gün önce toplu bir uyarı yaptım.

2. Blogunda istediğin yazıyı istediğin şekilde ekleyebilirsin, ona bir şey dediğim yok. Ama bu dayanışma grubunda olacaksan belli kurallara uyacaksın. Blogun, düzenli ve mantıklı yorum yapılamayacak seviyeye geldi. Son yazılarının %90'ı oyun&uygulama tanıtımı. Bu durumda hep aynı yorumlar dönüyor: "Güzel bir uygulama, teşekkürler" - "paylaşımın için teşekkürler" - "Güzele benziyor, deneyeceğim" Bu durum, temel başvuru şartlarına aykırı, direk çıkarmam gerekirken ben yine de senin en başından beri bu grubun üyesi olduğunu bildiğim için önce uyardım, "tamam düzelteceğim bu durumu" dedin. Şimdi çıkıp bana atar yapmana gerek yok ;)