anonymated adlı üyeden alıntı

Size göre cemaat ile alakası olan herkes yok edilmeli öyle değil mi? Bir kısmı suç işlemişse bile tamamı cezalandırılmalı. "Ben bu davanın savcısıyım" diye ben dedim öyle değil mi? Siz, maalesef cemaati hiç tanımamakla kalmayıp, kulaktan dolma sözleriniz ile her türlü suçu atmakta bir beis görmüyorsunuz. Eğer ki suçsuz insanlara iftira atıldıysa, haksız yere içeri atılanlar varsa, bunları yapanlar en ağır şekilde yasal olarak da diğer dünyada da cezasını çeksin. Ama siz, cemaatten olduğunu iddia eden veya cemaate suçu atmaya çalışanların attıkları iftiraları dayanak alarak, baştan aşağı herkesin ceza alması gerektiğini düşünüyorsunuz.

Cemaatte 100 kişi varsa (diyelim ki), 5 tanesi suç işledi diye geri kalan 95 kişi de mi ceza almalı?

Diyorsunuz ki, o kanallar zamanında şunu yaptı, şunu savundu. ..

Peki, yayınlarını sevmediğimiz kanalları kapatsak televizyon diye bir şey kalır mı? Darbecileri savunan, zalim yöneticileri savunan, kul hakkı yiyicileri savunan birçok gazete var, eskiden de vardı. Yalın gerçeği savunan, 100% tarafsız yayın kuruluşu var mı? Hayır yok. O zaman tüm medyaya baskın yapalım, tüm kanalları kapatalım. Sizce mantıklı mı?

Hiçbir medya kuruluşuna x görüşünü savundu diye el konulamaz. İlgili işlere bakan kurumların kurallarına aykırı yayın varsa o zaman ceza alır.




Alıntı; ekşi.


Bu cevabı yeni görüyorum bildirimi kaçırmışım sanırım.

Aynı şeyleri yazmaktan da sıkıldım artık inan, yine söylemediğim şeyleri söylemişim gibi sormuşsun fakat hiç birini söylemedim, o davanın savcısıyım diyen adama masum demeyeceğimi, forumda yazdıklarıma bakarak, beni hiç tanımayan biri bile söyleyebilir.

Sen insanlar bu hukuksuzluğu alkışlıyorlar demişsin, ben de daha dün hukuksuzluğu alkışlayanlar şimdi bedel ödüyor diyorum. Beraber olup ülkeyi bizlere zindan ederken, onlardan olmayanların memuriyet hakkını, okuma hakkını, ihale hakkını, adaleti çalarken sorun yoktu da, başkalarına yaptıkları onlara yapılınca mı akılları başlarına geldi ? Bu güne kadar inançları ahlakları insanlıkları vicdanları neredeydi ? Bunca şeyden sonra kim bunlara neden acısın ?

Umarım sıra o davanın savcısıyım diyenlere de gelecek. Benzer şeyleri onların da yaşadığını göreceğiz, çıkıp onları da savunan birileri elbet çıkacaktır. Onlara da burada sana söylediğimden farklı şeyler söylemeyeceğim.

O alıntıladığın kişi de dünyadan bir haber yaşamış, daha bir kaç gün önce tv baskınına gelen polisin rakı içerken çekilmiş fotoğrafını paylaşıp Bakın işte akpnin dindar polisi diye teşhir eden gazeteciler mi özgürlükçüymüş adilmiş ? Baş örtülü bacılarımıza kelepçe taktılar diyenler mi özgürlükçüymüş ? Sırf solcu diye gencecik kızlara 100 katı beter muameleler yapılırken akılları dilleri elleri neredeymiş ? O kelepçeler, o yazan şortlu kıza takılsa cemaat onu savunur mu sanıyormuş ?

Yalanlara gerek yok, ellerinde güç vardı ve nasıl kullandıklarını hepimiz gördük, şimdi isyan ettikleri düzenden zerre farkları yoktu, aynı düzenin parçası olarak işlerini görüyorlardı, hiç öyle özgürlükçü adil falan da değillerdi.